بلیط هواپیما تور خارجی

شرایط اخذ ویزای انگلستان

2018-11-18

گرفتن ویزای انگلستان دست نیافتنی و سخت نیست، کافی است اطلاعات لازم در خصوص آن را داشته باشید. قصد دارید برای ویزای انگلستان اقدام کنید یا می خواهید وقت سفارت انگلستان بگیرید اما با روال کار آشنایی ندارید؟ برای دریافت پاسخ این سوالات و تسریع روال اداری با ما همراه شوید.

شرایط اخذ ویزای انگلستان

درباره ی انگلستان
درباره بریتانیا چه می دانید؟ آیا شما نیز بریتانیا را با آب و هوای متغیر و غیر قابل پیش بینی و باران های سیل آسایش می شناسید؟  اگر چنین است باید بدانید در مورد بریتانیا و به ویژه انگلیس نکات جالب زیادی وجود دارد که شما از آن بی اطلاعید. اگر قصد دارید به انگلستان سفر کنید بهتر است با این کشور آشنا شوید.
بریتانیا بزرگترین جزیره در قاره ی اروپاست. این جزیره شامل چهار کشور انگلیس ، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی می باشد که بزرگترین آنها انگلیس است. بخش عمده ی جمعیت بریتانیا ساکن انگلیس هستند و دو سوم از خاک این جزیره در مالکیت انگلیس است. پایتخت انگلیس شهر لندن با بیش از هشت میلیون جمعیت است. واحد پول انگلیس پوند است و نظام حکومتی آن به صورت سلطنت مشروطه و پارلمانی است.

پربازدیدترین ها:

شرایط اخذ ویزای انگلستان

شرایط اخذ ویزای انگلستان
متاسفانه طی سال های گذشته به دلیل مسائل سیاسی، کشور انگلستان در مورد صدور ویزا برای ایرانیان بسیار سخت گیری می کند و در این زمینه شرایط دشواری تعیین کرده است. اگر می خواهید از سفارت انگلستان برای اخذ ویزا وقت بگیرید باید شرایط زیر را داشته باشید:
• باید حداقل دو ویزای معتبر داشته باشید. ( به عنوان مثال ویزای شینگن و یک کشور آسیایی )
• داشتن یک سند ملکی معتبر و باارزش ضروری است.
• داشتن مهارت شغلی بالا و رزومه ی قوی در گرفتن سریعتر ویزا نقش عمده ای دارد.
• داشتن حداقل 100 میلیون تومان اعتبار در یک حساب بانکی کوتاه مدت
• نباید از کشور دیگری ویزای رد شده ( ریجکت ) داشته باشید.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهام تیم تخصصی ما در https://www.hanibal.ir/visa-england-servises/england-visa پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

شرایط اخذ ویزای انگلستان

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای انگلیس

هنگامی که می خواهید ویزای انگلیس را بگیرید سفارت از شما یک سری مدارک را طلب می کند. دقت داشته باشید که این مدارک درکمال صداقت و بدون هیچ گونه تناقضی باشند زیرا در غیر اینصورت می تواند برای یک مدت طولانی شما را از اخذ ویزا محروم کند. مدارک مورد نیاز عبارتند از :
• کپی فرم پر شده ی درخواست اخذ ویزای انگلستان ( این فرم به صورت آنلاین ارائه می شود )
• اصل شناسنامه به همراه ترجمه ی آن
• اصل سند ازدواج وترجمه ی آن ( البته در صورت تأهل )
• ارائه ی پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار ( ارائه ی پاسپورت های قدیمی نیز ضروری است )
• دو قطعه عکس جدید تمام رخ 5/4 × 5/3
• پرینت گردش مالی شش ماه گذشته حساب بانکی
• ترجمه و کپی سند ملکی
• ترجمه و اصل تمامی سوابق شغلی
• گرفتن نامه از بانک مبنی بر داشتن تمکن مالی
• ارائه ی تاییدیه رزرو هتل در انگلیس ( واچر هتل ) در صورت نداشتن دعوت نامه
• رزرو بلیط رفت و برگشت ( برای ویزاهای توریستی )
• در صورت داشتن دعوت نامه ارائه ی اصل و کپی دعوت نامه ، مدارک شناسایی دعوت کننده ، مدارکی دال بر پرداخت مالیات توسط دعوت کننده در انگلیس و آخرین فیش حقوقی شخص دعوت کننده نیز الزامی است.
برای دریافت ویزا باید به سامانه ی اخذ ویزای انگلستان مراجعه کرده و حساب کاربری برای خود بسازید. سپس نوع ویزای درخواستی خود را مشخص کرده و فرم آنلاین را پر کنید. بعد از اتمام این مراحل باید یک وقت برای مراجعه به سفارت انگلیس در تهران ، امارات و یا ترکیه بگیرید و هزینه ی تعیین وقت را پرداخت کنید. در روز تعیین شده با مدارکی که ذکر کردیم جهت ارائه¬ی مدارک و انگشت نگاری باید به سفارت انگلستان مراجعه کنید.جهت راهنمایی های لازم جهت تعیین وقت ملاقات و یا مدارک ضروری با ما با آدرس https://www.hanibal.ir/visa-england-servises/england-visa در ارتباط باشید.

ویزای انگلستان بر اساس سیستم BPS یا امتیازی و بر مبنای داشتن حد نصاب لازم صادر می گردد. مدت زمانی که طول می¬کشد تا ویزای شما صادر شود بسته به ازدحام متقاضیان و تکمیل بودن مدارک بین 40 تا 50 روز طول می کشد. همچنین ویزای انگلیس با توجه به نوع آن دارای اعتبار شش ماهه، یکساله و پنج ساله می باشد.

شرایط اخذ ویزای انگلستان

انواع ویزای انگلستان
دلایل مختلفی وجود دارد که چرا مردم می خواهند برای ویزای انگلیس درخواست کنند. به همین دلیل است که بریتانیا دارای یک سیستم ویزای سازمان یافته براساس هدف بازدید کنندگان تحت انواع مختلف ویزا است.
انواع ویزای انگلستان عبارتند از :
• ویزای کار و تجاری : این نوع ویزا برای کار و به ویژه برای متخصصان عالی رتبه ی کشورهای دیگر که تمایل دارند در انگلستان کار و اقامت کنند صادر می شود. قوانین این ویزا به نسبت بقیه سخت گیرانه تر است. این ویزا در سطوح مختلفی مانند کارآفرین ، سرمایه گذاری، انتقال درون شرکتی ، ورزشکاری ، کارگر موقت و … صادر می گردد.
• ویزای تحصیلی : این ویزا برای کسانی صادر می شود که علاقه مند به ادامه تحصیل در انگلستان هستند و در دو عنوان دانش آموزی و دانشجویی صادر می گردد.
• ویزای توریستی یا اقامت کوتاه مدت : این ویزا برای کسانی است که به قصد گردشگری و یا سفرهای تجاری کوتاه مدت به انگلستان سفر می کنند. معمولا به ندرت پیش می آید که دولت انگلستان ویزای توریستی را برای بیشتر از 6 ماه صادر کند. ناگفته نماند ویزای شینگن برای انگلستان نیز اعتبار دارد و مدت اقامت آن سه ماه می باشد.
• ویزای خانوادگی : این نوع از ویزای انگلستان مخصوص کسانی است که یک عضو درجه اول از خانواده-ی آنها مانند همسر ، فرزند، پدر و یا مادر ساکن انگلستان باشند و شخص متقاضی بخواهد بیش از شش ماه در بریتانیا اقامت داشته باشد.
• ویزای ترانزیت : ویزای ترانزیت برای کسانی است که می خواهند از انگلستان به کشور دیگری مانند سوئیس ، لیختن اشتاین و … بروند و باید برای این سفر از انگلیس گذر کنند.

منبع:
https://www.hanibal.ir/visa-england-servises/england-visa

PDFPrint

جاجیگا تور رزرو هتل نظردهی
 

نظر کاربران :

  • نظر بده، 5000000 ریال جایزه نقدی بگیر، بدون قرعه کشی ! اسپانسر: رزرواسیون مهر

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)