رزرو هتل فضاگشت
۱۳ مهر ۱۳۹۸

شامی رودباری

اشتراک گذاری

شامی رودباری غذایی گوشتی است که نام آن به شهر رودبار (مرکز شهرستان رودبار استان گیلان) اشاره دارد. این غذا با گوشت چرخ کرده و گیاهان معطر به ویژه پلنگ مشت و روغن زیتون درست می‌شود. این غذا با کته یا نان مصرف می‌شود. این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه شامی رودباری برای ۵ نفر :
گوشت گوساله چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ) به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
گلپر پودر شده به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

شامی رودباری

طرز تهیه شامی رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ­دهیم.
پس از ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می­کنیم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم.
(روی حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت) این غذا را می‌توان با برنج یا نان سرو کرد.

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *