بلیط هواپیما سوئیت تبریز

دنده پلو

۲ مرداد ۱۳۹۳

اين غذا يكي از غذاهاي معروف استان ايلام است كه طرفداران بسياري دارد. دنده پلو با ماست محلي و سبزي خوردن بسيار دلچسب است و براي كساني كه چربي خون بالا دارند توصيه نمي‌شود.

dande-polo-hot

مواد مورد نیاز:
دنده گوسفند: يك كيلوگرم
برنج آبكشي: شش پيمانه
نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم
پياز داغ: سه قاشق سوپخوري
زيره پلويي ساييده شده: دو قاشق سوپخوري
دارچين: يك قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
كمي روغن و زردچوبه كف قابلمه ريخته روي حرارت قرار مي‌‌دهيم تا روغن بجوشد. دنده‌ها را نمك و فلفل زده و از طرف چربي دنده كف قابلمه مي‌چينيم. روي آن برنج آبكشي را ريخته و لابه‌لاي آن پياز داغ، زيره و دارچين مي‌دهيم. در قابلمه را دم‌كني گذاشته و با شعله ملايم دو ساعت دم مي‌كنيم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بكشد. پس از پخت، برنج را در ديس برمي‌گردانيم تا ته ديگ دنده آن ديده شود .
dandeh

 

نكتــه:

از آنجايي كه برنج مدت طولاني روي حرارت قرار دارد بهتر است برنج را زنده‌تر برداريد تا شفته و له نشود.

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفیع

    غرب ایران مملو از غذاهای چرب و خوشمزه است. دلیل استفاده از چربی های حیوانی زیاد در غذا ها رو کار سخت و محیط خشن میدونن تا مردم بتونن در فصل سرد و گرمای تابستان انرژی لازم برای انجام کارهای خودشون رو داشته باشن
    عکس دوم دنده کباب باید باشه از کرمانشاه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    دنده پلو غذای خیلی خوشمزه ای فقط دوستان مواظب باشید بهتره که ادویه کاری استفاده کنید گوشت خیلی خوش طعم تر و خوشبو تر میکنه

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *