این غذا یکی از غذاهای معروف استان ایلام است که طرفداران بسیاری دارد. دنده پلو با ماست محلی و سبزی خوردن بسیار دلچسب است و برای کسانی که چربی خون بالا دارند توصیه نمیشود.
مواد مورد نیاز:
دنده گوسفند: یک کیلوگرم
برنج آبکشی: شش پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
پیاز داغ: سه قاشق سوپخوری
زیره پلویی ساییده شده: دو قاشق سوپخوری
دارچین: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
کمی روغن و زردچوبه کف قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا روغن بجوشد. دندهها را نمک و فلفل زده و از طرف چربی دنده کف قابلمه میچینیم. روی آن برنج آبکشی را ریخته و لابهلای آن پیاز داغ، زیره و دارچین میدهیم. در قابلمه را دمکنی گذاشته و با شعله ملایم دو ساعت دم میکنیم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بکشد. پس از پخت، برنج را در دیس برمیگردانیم تا ته دیگ دنده آن دیده شود .
نکتــه:
از آنجایی که برنج مدت طولانی روی حرارت قرار دارد بهتر است برنج را زندهتر بردارید تا شفته و له نشود.
نظر کاربران :
غرب ایران مملو از غذاهای چرب و خوشمزه است. دلیل استفاده از چربی های حیوانی زیاد در غذا ها رو کار سخت و محیط خشن میدونن تا مردم بتونن در فصل سرد و گرمای تابستان انرژی لازم برای انجام کارهای خودشون رو داشته باشن
عکس دوم دنده کباب باید باشه از کرمانشاه
دنده پلو غذای خیلی خوشمزه ای فقط دوستان مواظب باشید بهتره که ادویه کاری استفاده کنید گوشت خیلی خوش طعم تر و خوشبو تر میکنه