بلیط هواپیما سوئیت تبریز

دنده پلو

زمان مطالعه : < 1 دقیقه
۲ مرداد ۱۳۹۳

این غذا یکی از غذاهای معروف استان ایلام است که طرفداران بسیاری دارد. دنده پلو با ماست محلی و سبزی خوردن بسیار دلچسب است و برای کسانی که چربی خون بالا دارند توصیه نمی‌شود.

dande-polo-hot دنده پلو

مواد مورد نیاز:
دنده گوسفند: یک کیلوگرم
برنج آبکشی: شش پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
پیاز داغ: سه قاشق سوپخوری
زیره پلویی ساییده شده: دو قاشق سوپخوری
دارچین: یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
کمی روغن و زردچوبه کف قابلمه ریخته روی حرارت قرار می‌‌دهیم تا روغن بجوشد. دنده‌ها را نمک و فلفل زده و از طرف چربی دنده کف قابلمه می‌چینیم. روی آن برنج آبکشی را ریخته و لابه‌لای آن پیاز داغ، زیره و دارچین می‌دهیم. در قابلمه را دم‌کنی گذاشته و با شعله ملایم دو ساعت دم می‌کنیم تا گوشت دنده پخته و برنج هم دم بکشد. پس از پخت، برنج را در دیس برمی‌گردانیم تا ته دیگ دنده آن دیده شود .
dandeh دنده پلو

 

نکتــه:

از آنجایی که برنج مدت طولانی روی حرارت قرار دارد بهتر است برنج را زنده‌تر بردارید تا شفته و له نشود.

           
چاپ

لینک های مرتبط :

رزرو هتل جااینجاس
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفیع

    غرب ایران مملو از غذاهای چرب و خوشمزه است. دلیل استفاده از چربی های حیوانی زیاد در غذا ها رو کار سخت و محیط خشن میدونن تا مردم بتونن در فصل سرد و گرمای تابستان انرژی لازم برای انجام کارهای خودشون رو داشته باشن
    عکس دوم دنده کباب باید باشه از کرمانشاه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    دنده پلو غذای خیلی خوشمزه ای فقط دوستان مواظب باشید بهتره که ادویه کاری استفاده کنید گوشت خیلی خوش طعم تر و خوشبو تر میکنه

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *