لیوان فندکی ماشین لوکس گردی

دلمه سیراب شیردان ( سُغدو )

اشتراک گذاری

دلمه سیراب شیردان یا سُغدو از غذاهای محلی لرستان است.

مواد لازم:

سیرابی به تعداد نفرات یک برش
گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
برنج یک لیوان
لپه ۴ قاشق
سبزی معطر مخصوص دلمه خرد شده یک لیوان
روغن به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
پودر زیره یک قاشق چایخوری سرخالی
سبزی معطر مخصوص دلمه (ترخون، مرزه، نعناع، جعفری و پیازچه)

طرز تهیه:

دو قاشق از پیاز سرخ شده را با کمی روغن در تابه بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید. ادویه‌ها را همراه سبزی خرد شده به گوشت بیفزایید و آنها را هم خوب تفت دهید. برنج را بشویید و خام به مواد دلمه اضافه کنید. مقدار لازم نمک بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سیرابی را به اندازه تقریبی ۱۵ در ۱۵سانت برش بزنید. از مواد دلمه روی برش سیرابی بریزید و آن را محکم ببندید یا بدوزید. طوری که هنگام پختن، مواد از درون سیرابی بیرون نریزد. در یک قابلمه مناسب یک قاشق پیاز سرخ شده بریزید.

مقداری ادویه به آن اضافه کنید و رب‌گوجه را با آن تفت دهید و پنج لیوان آب روی آن بریزید. دلمه‌های دوخته شده سیرابی را درون آن بگذارید. در ظرف را ببندید و بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید ۳/۵ تا ۴ ساعت با حرارت ملایم بپزد.

وقتی آب آن به یک لیوان رسید و به صورت سس غلیظ در آمد و سیرابی پخته شد، دلمه‌ها را در دیس مناسبی بکشید. باقی مانده سس را روی دلمه‌ها بریزید و اطراف آنها را با جعفری و چند برش لیموترش تزئین و سپس نوش‌جان کنید.

در صورت تمایل چند پاچه گوسفند را در قابلمه بگذارید و بپزید و دلمه‌ها را داخل آن بگذارید و همزمان با هم بپزید در این صورت طعم متفاوتی خواهید داشت. این دلمه بسیار مغذی است.

 دلمه سیراب شیردان ( سُغدو )

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / 5. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما.

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

آدرس روی نقشه :

آب و هوای شهر بروجرد

دمای فعلی : 26 درجه سانتیگراد

وضعیت آب و هوا : آسمان صاف

پیش‌بینی آب و هوا برای 5 روز آینده

شنبه - ۱۴۰۴/۰۳/۲۴ > دما : 28 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف

یکشنبه - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵ > دما : 28 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف

دوشنبه - ۱۴۰۴/۰۳/۲۶ > دما : 27 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف

سه شنبه - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷ > دما : 26 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف

چهارشنبه - ۱۴۰۴/۰۳/۲۸ > دما : 20 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف

 

دیدگاه ها :

*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حداکثر حجم فایل : 2 مگابایت. فرمت های مجاز : image, video. Drop files here