بلیط هواپیما سوئیت تبریز

خوراک لوبیا

زمان مطالعه : 3 دقیقه
۱۵ مرداد ۱۳۹۸

خوراک لوبیا یکی از خوشمزه‌ترین، راحت‌ترین و مقوی‌ترین غذا‌هایی است که تقریبا همه افراد با آن آشنایی دارند و هر از چند گاهی این خوراک را میل می‌کنند. خوراک لوبیا یک غذای خوشمزه و آبدار در روز‌های سرد زمستانی است. این غذا بسیار سالم و یک منبع خوب از پروتئین است. خوراک لوبیا را می‌توانید در وعده‌های اصلی شام و ناهار و یا به عنوان یک میان وعده سرو کنید. خوراک لوبیا را هم با لوبیا قرمز و هم لوبیا چیتی درست می‌کنند. در این مقاله طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز بدون گوشت و خوراک لوبیا قرمز با گوشت را خواهید خواند.

مواد لازم
لوبیا چیتی یا قرمز ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق
آب لیموی طبیعی ۲ قاشق
نمک وزرچوبه وفلفل سیاه به میزان لازم
زمان لازم برای پخت و آماده سازی ۱ ساعت
دستور تهیه
از شب قبل لوبیا‌ها را پاک کنید، بشویید و در آب بگذارید تا خیس بخورد.
لوبیا قرمز‌ها را از آب جدا کنید و در یک قابلمه (یا زودپز) بریزید و به اندزه‌ی دو برابر آن آب رویش بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید. پس از اینکه شروع به قل خوردن کرد آن را کم کنید تا آهسته آهسته بپزد.
سیب زمینی و پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در یک تابه سرخ کنید. نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سیب زمینی و پیاز‌ها را به لوبیا‌ها که در حال قل خوردن هستند اضافه کنید.
وقتی لوبیا‌ها نرم شدند دو قاشق آب لیمو ترش و یک قاشق رب گوجه به آن اضافه و مخلوط کنید.
پس از اینکه چند قل خورد آن را بچشید و اگر نمک، فلفل یا آبلیموی بیشتری احتیاج داشت به آن اضافه کنید.
خوراک لوبیا قرمز شما آماده است…

خوراک لوبیا خوراک لوبیا

طرز تهیه خوراک لوبیا قرمز (با گوشت)
مواد لازم (برای ۴ نفر)
لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز ۴۰۰ گرم
آرد یک قاشق غذاخوری
گوشت ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد متوسط
نمک به مقدار لازم
کره یا روغن ۵۰ گرم
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق مرباخوری
زمان لازم برای پخت و آماده سازی ۱ ساعت
طرز تهیه
از شب قبل لوبیا‌ها را پاک کنید، بشویید و در آب بگذارید تا خیس بخورد.
لوبیا‌ها را از آب جدا کنید و در یک قابلمه (یا زودپز) بریزید و به اندزه‌ی دو برابر آن آب رویش بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید. پس از اینکه شروع به قل خوردن کرد آن را کم کنید تا آهسته آهسته بپزد.
پیاز‌ها را خرد کنید و با کره یا روغن تفت دهید. پس از اینکه پیاز‌ها کمی نرم شد زردچوبه، فلفل سیاه و گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
دو لیتر آب به مواد اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا به جوش آید. وقتی جوش آمد زیر شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت‌ها بپزند و نرم شوند.
پس از اینکه گوشت‌ها پخته شد آن‌ها را از آب جدا کنید و به لوبیا‌های پخته شده اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید.
آرد را در یک چهارم لیوان آب بریزید و خوب مخلوط کنید تا محلولی یکدست به دست آید. سپس کم کم به غذا اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
روغن زیتون، آبلیمو و رب را به غذا اضافه کنید.
در ظرف را بگذارید و نیم ساعت روی شعله کم قرار دهید.
خوراک لوبیا چیتی با گوشت آماده سرو است … نوش جان …

خوراک لوبیا

منابع:باشگاه خبرنگاران جوان-پارسینه

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *