بلیط هواپیما سوئیت تبریز

حمیس توله

زمان مطالعه : 2 دقیقه
۱ شهریور ۱۳۹۳

توله گیاهی خود رو است که ریشه های آن آبدار، ساقه آن استوانه ای شکل و برگهای آن بزرگ و دارای دمبرگ است.
خواص دارویی آن ، پنیرک حاوی موسیلاژ (لعاب نباتی) و ویتامین های A-B-C از برگ و گل این گیاه استفاده می شود، ضد سرفه و مرهم سینه است، خاصیت مسهل و نرم کننده دارد ، جوشانده آن برای عفونته ای مثانه و اسهال خونی و سرفه های شدید مفید و مؤثر است. برگ و ریشه پنیرک را اگر به شکل ضماد در آورید و روی دمل بگذارید فوراً سرباز می کند. خوردن دم کرده شاخه و برگ آن با شکر برای رفع خشونت صدا و یرقان و سوزش مجاری ادرار مفید است.

توله حمیس توله

مواد لازم :
توله ، دانه انار خشک شده و رب انار ،پیاز و ادویه
طرز تهیه :
برای تهیه این غذا ابتدا توله را خرد کرده و بعد آنرا در آب روی اجاق می گذارند تا بپزد سپس آب آنرا جدا کرده و بعد پیاز را سرخ کرده و بعد دانه های انار را به آن اضافه می کنند سپس توله پخته شده رادر ماهیتابه سرخ کرده و بعد رب انار را به آن اضافه میکنند .

توله 1 حمیس توله

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • فاطمه شریفی

    باسلام ما توله رو همانند اسفناج میپزیم وبا ماست میخوریم.بسیار خوشمزه هست.

    ۲۹ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • عزت اله فرهمندفر

    سلام باسپاس فراوان ازشمادست اندرکاران بسیاربسیا عالی است اگرخواص این گیاهان دقیقتربامنابع وازقول بزرگان نوشته شودبهتراست

    ۲۹ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • محمدپیراینده

    باسلام،به نظرمن خداوندهیچ چیزی را بدون دلیل نیافریده،سبزی توله هم از این موارداست که هم جنبه داروی داردوهم غذای خوشمزه ای میشود از این سبزی خودرو درست کرد،ما دزفولیها حمیس توله درست میکنیم که بسیار خوشمزه است،

    ۱۶ آذر, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *