رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

جوجویی تاس کباب کاشان

تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۳

جوجویی تاس‌کباب، یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانی‌هاست.
-کباب جوجویی تاس کباب کاشان

مواد لازم

ماهیچه گوسفند و پیاز حلقه شده: از هر کدام ۵۰۰ گرم

بادنجان کوچک: شش عدد

گوجه‌فرنگی دو نیمه: چهار عدد

رب انار: نصف پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه

* پیاز را ته قابلمه چیده و گوشت را که خورشی خرد کرده‌اید روی پیازها بچینید.

* زردچوبه، نمک و فلفل را روی گوشت پاشیده، بعد بادنجان‌ها را درسته با پوست، روی گوشت بگذارید.

* گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادنجان‌ها چیده و با دو لیوان آب بگذارید بپزد.

* وقتی که آب آن جوش آمد حرارت را ملایم کرده و دو و نیم تا سه ساعت غذا را بپزید.

* ۳۰ دقیقه پیش از آن‌که غذا را بردارید رب انار را هم روی آن بریزید. می‌توانید این غذا را با نان یا برنج همانند خورش میل کنید.

           
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفیع

    از نظر طعم و شکل شبیه تاس کباب منطقه ایلام بود

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *