جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

چلو دیزی کاشان

تاریخ بروزرسانی :
۱۴ دی ۱۳۹۳

این غذا یکی از غذاهای محلی ده کویری، به نام ” خالدآباد” است که در کاشان قرار دارد.
چلو دیزی چلو دیزی کاشان

مواد لازم برای شش نفر:

برنج: ۴ پیمانه

لوبیا چشم بلبلی: ۲ پیمانه

گوشت بره (سردست یا ران): نیم کیلوگرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

زردچوبه: سه قاشق چایخوری

نمک: به مقدار لازم

روغن: ۱۰۰ گرم (نصف لیوان معمولی)

(به ازای هر پیمانه برنج یا لوبیا نصف قاشق چای‌خوری نمک و زردچوبه)

طرز تهیه:

* پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود.

* سپس زردچوبه را در آن تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

* گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می‌‌کنیم و می‌‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد.

* پس از نیم ساعت یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه می‌کنیم و می‌‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود.

* پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی‌ مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می‌‌کنیم و مانند برنج کته یا دمی، می ‌گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن ‌را با حرارت ملایم دم می‌کنیم.

پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    واقعا خوشمزه هست.اینو من در کاشان در رستوران سنتی خوردم و ته دیگ خیلی خوشمزه ای داشت.لوبیاش هم به خوبی پخته بود.اسم رستوران رستورانه کاشانه کاشان بود

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    اين غذا در جاهاي ديگر كشور به صورتهاي مختلفي پخت مي شود، براي مثال در جايي از شيراز شويد و دارچين به غذا مي زنند و در ايلام با لوبياي محلي و بدون زردچوبه پخت مي شود و كمي صورتي رنگ است

    ۱۳ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *