بلیط هواپیما

ترشه شامی گیلانی

تاریخ انتشار : ۷ دی, ۱۳۹۲ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲ مرداد ۱۳۹۳

سیب‌زمینی موجود در غذا مقدار گوشت را کمتر کرده و باعث شده هم به‌صرفه باشد و هم کسانی که از گوشت قرمز محروم شده‌اند، هوادارش شوند.

ترشه شامی گیلانی

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت گوساله چرخ کرده:۵۰۰ گرم

پیاز متوسط رنده شده: یک عدد

تخم‌مرغ: یک عدد

جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط:یک عدد، آب‌پز

روغن مایع: به میزان لازم

آبغوره: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

۱ آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخم‌مرغ مخلوط کنید. سیب‌زمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید.

۲ از مایه به اندازه تخم‌مرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود ۲ سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید.

۳ روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامی‌ها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود ۵ دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت ۱۵ دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.

PDFPrint

سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلی

    ترشه شامی، غذای گیلانی بسیار آسان پخت و خوشمزه‌ای هست که، طعمی ملس و بسیار خاص برای تمامی سلیقه و ذائقه ها داره

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۳۶:۳۳ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *