بلیط هواپیما تور خارجی

ترشه شامی گیلانی

2013-12-28

سیب‌زمینی موجود در غذا مقدار گوشت را کمتر کرده و باعث شده هم به‌صرفه باشد و هم کسانی که از گوشت قرمز محروم شده‌اند، هوادارش شوند.

ترشه شامی گیلانی

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت گوساله چرخ کرده:۵۰۰ گرم

پیاز متوسط رنده شده: یک عدد

تخم‌مرغ: یک عدد

جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط:یک عدد، آب‌پز

روغن مایع: به میزان لازم

آبغوره: یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

۱ آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخم‌مرغ مخلوط کنید. سیب‌زمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید.

۲ از مایه به اندازه تخم‌مرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود ۲ سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید.

۳ روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامی‌ها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود ۵ دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت ۱۵ دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.

PDFPrint
سوئیت تبریز تور رزرو هتل
 

نظر کاربران :

  • نظر بده، 5000000 ریال جایزه نقدی بگیر، بدون قرعه کشی ! اسپانسر: رزرواسیون مهر

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نظر بدید، جایزه ببرید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)