بلیط هواپیما سوئیت تبریز

بادنجان کباب

زمان مطالعه : 2 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۴ مرداد ۱۳۹۳

مواد لازم:

۱_ بادنجان قلمی غیرتخمی _ ۸ عدد

۲_ مغزگردو _ نیم کیلو

۳_ سبزی: گشنیز, جعفری, نعناع, ریحان _ مجموعا ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

۴_ پیاز متوسط _ ۲ عدد

۵_ سیر _ ۳ حبه

۶_ رب انار ترش _ یک ونیم قاشق غذاخوری

۷_ نمک و فلفل و دارچین _ به اندازه کافی

طرز تهیه

مغزگردو و سبزی و سیر را میسائیم, پیاز را رنده میکنیم و نمک و فلفل و دارچین زده و رب انار را اضافه کرده همه را با هم مخلوط میکنیم. بادنجانها را شسته و پوست گرفته و به آنها سه چاک از پهلو میدهیم, به نحوی که سر و دم ?بادنجان پاره نشده و ازهم باز نشود. درون بادنجان را با مایه ای که درست کردیم پر میکنیم. به انداز کافی داخل تابه ای روغن ریخته و بادنجان ها را در آن میچینیم. در تابه را نیم باز گذاشته و میگذاریم با حرارت ملایم بادنجان سرخ (و پخته) شود. گاها بادنجان را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود, بعد ازاینکه کاملا سرخ و به رنگ طلایی کمیتیره رنگ درآمد, برای صرف آماده میباشد. درصورتیکه ازمایع خورش چیزی باقی مانده باشد می توان ?سه تا چهار گوجه فرنگی را شسته و با ایجاد دو چاک بزرگ( به نحوی که ته گوجه فرنگی از هم جدا نشود) درون گوجه فرنگی را با مایع پر کرده و لبه چاکها را با دست به هم نزدیک کرده و آنها را در تابه دیگری با روغن سرخ میکنیم. تا زمانی که آب گوجه فرنگی گرفته نشده, دو سه بار لبه چاکها را با دست به هم نزدیک میکنیم تا از هم باز نشده و مایع بیرون نریزد. بادنجانها را در دیس چیده و گوجه فرنگیها را دور آن میچینیم.

2zss5b9e9dnfophf0ocn بادنجان کباب

منبع : انجمن بانوان

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

instagram
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    در بعضي نقاط اول بادمجان ها را سرخ مي كنند و سپس شكم آنها را پر مي كنند

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *