بلیط هواپیما تور خارجی

اوترشی

2018-10-21

اوترشی بیشتر در فصول گرم سال در میان عشایر بختیاری پخته می شود و از جمله غذاهایی است که به سرعت و سادگی تهیه می شود و دارای مزه ملس متمایل به ترش است .

مواد لازم برای تهیه اوترشی :

ناردون (انار خشک شده )
مغز گردو
مغز بادام
آرد سبوس دار
پر زردآلو
خرمای هسته گیری شده
پیاز
فلفل نمک زردچوبه و نعنای خشک

طرز تهیه اوترشی :

برای تهیه اوترشی ابتدا مغز گردو , مغز بادام و پر زردآلو را از قبل به صورت جداگانه خیس کنید .سپس ناردون را شسته و مقداری آب را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت بگذارید و خیس بخورد سپس به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید . آرد سبوس دار را تفت داده تا کمی تغییر رنگ داده و آب ناردون را که صاف کرده اید به آن اضافه کنید .به آرامی حرارت می دهیم و سپس گردوی خرد شده , بادام پوست گرفته شده وخرما و پر زرد آلو را به آن اضافه کنید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید . سپس پیاز خرد شده که به همراه نعنا و زردچوبه تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا قوام بیاید . در صورتیکه زیاد ترش شد مقداری شیره انگور را به آن اضافه کنید . این غذا به لحاظ طعم و مزه در میان اقوام بختیاری از طرفداران زیادی برخوردار است و همچنین زمانیکه در کوچ هستند و امکانات زیادی ندارند از این غذا استفاده می کنند .

اوترشی

PDFPrint
سوئیت تبریز تور رزرو هتل
 

نظر کاربران :

  • نظر بده، 5000000 ریال جایزه نقدی بگیر، بدون قرعه کشی ! اسپانسر: رزرواسیون مهر
  • حسن حسن زاده جمعه 28 دى 1397 - ساعت 20:26:35

    واقعا غذای خوش مزه ای است انم تو ظرف مسی پخته بشه عالی میشه

    پاسخ دادن
  • رها مسعودی دوشنبه 10 دى 1397 - ساعت 00:35:57

    اینو تو یکی از اقامتگاه های بومگردی شهرکرد خوردیم و خیلی خوشمون اومد

    پاسخ دادن
    • آیدا جمعه 14 دى 1397 - ساعت 00:02:12

      عاااالیه این غذا

    نظر بدید، جایزه ببرید!

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)