جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

اوترشی

تاریخ بروزرسانی :
۲۹ مهر ۱۳۹۷

اوترشی بیشتر در فصول گرم سال در میان عشایر بختیاری پخته می شود و از جمله غذاهایی است که به سرعت و سادگی تهیه می شود و دارای مزه ملس متمایل به ترش است .

مواد لازم برای تهیه اوترشی :

ناردون (انار خشک شده )
مغز گردو
مغز بادام
آرد سبوس دار
پر زردآلو
خرمای هسته گیری شده
پیاز
فلفل نمک زردچوبه و نعنای خشک

طرز تهیه اوترشی :

برای تهیه اوترشی ابتدا مغز گردو , مغز بادام و پر زردآلو را از قبل به صورت جداگانه خیس کنید .سپس ناردون را شسته و مقداری آب را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت بگذارید و خیس بخورد سپس به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید . آرد سبوس دار را تفت داده تا کمی تغییر رنگ داده و آب ناردون را که صاف کرده اید به آن اضافه کنید .به آرامی حرارت می دهیم و سپس گردوی خرد شده , بادام پوست گرفته شده وخرما و پر زرد آلو را به آن اضافه کنید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید . سپس پیاز خرد شده که به همراه نعنا و زردچوبه تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا قوام بیاید . در صورتیکه زیاد ترش شد مقداری شیره انگور را به آن اضافه کنید . این غذا به لحاظ طعم و مزه در میان اقوام بختیاری از طرفداران زیادی برخوردار است و همچنین زمانیکه در کوچ هستند و امکانات زیادی ندارند از این غذا استفاده می کنند .

اوترشی اوترشی

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 8 میانگین: 2.9]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    خیلی جاها دیدم توسط مردم چادر نشین و عشایر درست میشه یه طعم ترش و ملس داره که عاشقش میشی مخصوصا عاشق اون گردو و بادامی که داخلش میریزن

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    اوترشی بیشتر در فصول گرم سال در میان عشایر بختیاری پخته می شود و از جمله غذاهایی است که به سرعت و سادگی تهیه می شود و دارای مزه ملس است

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • حسن حسن زاده

    واقعا غذاي خوش مزه اي است انم تو ظرف مسي پخته بشه عالي ميشه

    ۲۸ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • رها مسعودی

    اینو تو یکی از اقامتگاه های بومگردی شهرکرد خوردیم و خیلی خوشمون اومد

    ۹ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
    • آیدا

      عاااالیه این غذا

      ۱۳ دی, ۱۳۹۷

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *