بلیط هواپیما سوئیت تبریز

املت انار

۲۷ تیر ۱۳۹۴

مواد لازم:
انار ترش: ۳ عدد
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۵ حبه
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن،نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

انارها را دانه کنید و در ظرفی بریزید ، تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و یک دقیقه با چنگال مخلوط کنید.

سیر و پیاز را خرد کنید ، در تابه مقدار کافی روغن بریزید و سیرها و پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید و پس از اینکه طلایی شدند انارها ، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید.

مایه انار را کمی تفت دهید تا انارها نرم شوند سپس تخم مرغ‌ها را درون تابه بریزید و به آرامی بهم بزنید تا خودشان را بگیرند ، برای سرو کردن می‌توانید پس از کشیدن در ظرف روی املت را با کمی مایه انار سرخ شده تزئین کنید.

نکته‌ها:
املت انار اغلب با انار ترش تهیه می‌شود ، برای جدا کردن دانه‌های انار باید انار را از وسط نصف کنید سپس در کف دستتان گرفته و رویش با قاشق ضربه بزنید تا دانه‌های انار کف دستتان بریزند.
می‌توانید از یک قاشق غذاخوری رب انار نیز استفاده کنید و در اینصورت باید رب را قبل از ریختن تخم مرغ‌ها اضافه کنید و تفت دهید ، مقدار سیر این غذا هرچه بیشتر باشد خوشمزه‌تر میشود ، بجای پیاز از پیازچه نیز میتوانید استفاده کنید ، این غذاهم با نان و هم با برنج سرو می‌شود.

املت انار

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *