بلیط هواپیما تور خارجی

اشپیل شور

2015-07-17

مواد لازم :

اشپیل خام ماهی سفید : دو عدد
نمک : دو پیمانه
ورق A4 : چهار ورق

اشپیل در واقع همان تخم ماهی سفید است که بطور متداول در استان های شمالی کشور مورد استفاده قرار میگیرد.
طرز تهیه آن بسیار آسان است ،که در ابتدا اشپیل را طوری می‌شوییم که کیسه آن آسیب نبیند و بعد از خشک کردن اشپیل دو ورق کاغذ A4 را در ته ظرف مناسب انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی‌متر می‌پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می‌دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می‌ پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود. دو ورق A4 بعدی را روی اشپیل قرار می‌دهیم، در ظرف را بسته بعد از ۱۰ روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می‌باشد.

نکات مهم :
۱) اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا‌قاتق ،گل در چمن و… مصرف می‌شود.
۲) اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم .برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن‌ماری) بعد از ۲۰ دقیقه بر می‌داریم.

اشپیل شور

اشپیل شور

PDFPrint
سوئیت تبریز تور رزرو هتل
 

نظر کاربران :

  • نظر بده، 5000000 ریال جایزه نقدی بگیر، بدون قرعه کشی ! اسپانسر: رزرواسیون مهر
  • نسترن حبیب الهی دوشنبه 17 دى 1397 - ساعت 16:34:15

    اشپل یک مزه و چاشنی است که در کنار باقالی خام و گردو با انواع غذاهای گیلانی استفاده و خورده میشه ، و چون خیلی شور است بهتر است غذای اصلی را کم نمک تهیه کنند.

    پاسخ دادن
  • نظر بدید، جایزه ببرید!

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)