بلیط هواپیما سوئیت تبریز

آش کلم برگ

زمان مطالعه : < 1 دقیقه
۲ مرداد ۱۳۹۳

آش خوشمزه کلم برگ، مخصوص تبریزی‌های باسلیقه است.

آش کلم آش کلم برگ

مواد لازم:

نخود: یک دوم پیمانه

لوبیا چیتی: یک دوم پیمانه

نمک، فلفل و ادویه: مقداری

عدس: دو سوم پیمانه

کلم برگ: خرد شده ۲۰۰ گرم

پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ خوری

سیر داغ: ۱ قاشق سوپ خوری

هویج نگینی خرد شده: ۳ عدد

برگ کرفس: ۵۰ گرم

رشته آش: ۲۰۰ گرم

کشک: یک دوم پیمانه

روش تهیه:

نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود.

آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.

حالا هویج نگینی را به همراه برگ‌های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.

اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.

در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.

انرژی کل ۱۷۰۰ کیلوکالری

           
چاپ

لینک های مرتبط :

رزرو هتل جااینجاس
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    خیلی آش بد مزه ای هست و اصلا طعم خوبی نمیده و جالبیش اینه که به هر کسی میدادن یه قاشق میخورد و دیگه نمیخورد نمیدونم فلسفه پخت همچین آشی چیه

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *