بلیط هواپیما

آش کشکک

تاریخ انتشار : ۹ مهر, ۱۳۹۳ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۸ مهر ۱۳۹۳

آش کشکک یکی از غذاهای محلی روستای در شهرستانه در تویسرکان در استان همدان است. بدلیل اینکه این غذا را شبها در تنور گذاشته و فردای آن روز مصرف میشود به اصطلاح عامیانه شوتنوری گفته میشود.

مواد مورد نیاز:

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

(لوبیا چیتی، نخود، گوشت خرد شده، بلغور، هلر(holar نوعی از حبوبات است)، روغن حیوانی

طرز تهیه:

مواد ذکر شده را با هم مخلوط کرده و روغن حیوانی را به آن اضافه می‌کنیم در تنور گذاشته تا کاملا بپزد.

آش کشکک

PDFPrint

سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    ما برای پختن آش کشک از روغن حیوانی استفاده نمی‌کنیم چون یه بوی خاصی میگیره اما اینو باید بگم که مقوی هست راستی اینم بگم که میتونید از گوشت استفاده نکنید اصلا الزامی به استفاده از گوشت نیست

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۳:۵۵:۰۶ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *