بلیط هواپیما سوئیت تبریز

آش سه نگه سیر

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۳

مواد لازم برای ۴ الی ۵ نفر :
گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
برنج نصف پیمانه
عدس ۱ پیمانه
کشک پاستوریزه ۵ قاشق غذا خوری (کشک رقیق تر ۳ لیوان)
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
سینه مرغ برای کوفته ریزه
پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم
نعناع داغ برای تزئین


طرز تهیه :

یکی از غذاهای کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

که گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .

در این آش من بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه تکه کرده و در آش ریختم .

کردستان آش سه نگه سیر

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلی

    این آش هم کشک نمیخواد ولی سیر داغ حتما باید باهاش مصرف بشه حبوباتم خیلی سنگینش میکنه

    ۱۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    حداکثر سایز عکس : 2 مگابایت.