بلیط هواپیما جاهای دیدنی اصفهان در بهار

آش دوغ شیرازی

تاریخ انتشار : ۲۳ دی, ۱۳۹۷

یکی از چندین نوع دستورتهیه‌های این نوع آش است. آش دوغ در مناطق مختلفی از ایران پخته می‌شود و هر یک از آن‌ها، با وجود شباهت‌های فراوان، تفاوت‌هایی با هم دارند. شما می‌توانید با صرف وقتی اندک یه وعده‌ی غذایی یا میان‌وعده‌ی دلچسب و خوشمزه تهیه کنید. طرز تهیه آش دوغ شیرازی که در اینجا آورده‌ایم برای چهار نفر است و نهایتاً سه ساعت زمان خواهد برد. این غذا یکی از غذاهای محلی است که با طرز تهیه آن آشنا می شویم .

آش دوغ شیرازی

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

مواد اولیه برای طرز تهیه آش دوغ شیرازی
طرز تهیه آش دوغ شیرازی به مواد اولیه‌ی خاصی نیاز ندارد و عمده مواد اولیه‌ی آن در بیشتر خانه‌ها پیدا می‌شود که از این قرار است:

برنج شکسته: یک‌ونیم پیمانه
لپه: نصف پیمانه
سبزیجات معطر (شوید، ترخون، چویل): به‌مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به‌مقدار دلخواه
دوغ ترش: دو لیوان
پیاز متوسط: یک عدد

طرز تهیه آش دوغ ساده شیرازی
برای طرز تهیه آش دوغ ساده شیرازی کافی است این مراحل را طی کنید؛ تهیه این آش زمان چندانی از شما نخواهد گرفت:

برنج‌ها را از قبل بخیسانید.
لپه را برای نیم‌ساعت بپزید که نرم شود.
برنج را آب بکشید و درون قابلمه بریزید.
سبزیجات معطر را به‌همراه سه یا چهار لیوان به برنج اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. برای نتیجه‌ی بهتر آب را کم‌کم اضافه کنید که برنج خوب بپزد.
بعد از به‌جوش‌آمدن آب برای نیم‌ساعت اجازه می‌دهیم برنج نرم شود.
پیاز را خلال کنید و با زردچوبه اندکی تفت دهید.
گوشت‌ها را به پیاز و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید که پخته شود.
بعد از پخته‌شدن گوشت‌ها، لپه را به آن اضافه کنید و اندکی تفت دهید.
لپه و گوشت پخته‌شده را به برنج و سبزیجات اضافه کنید.
نمک و فلفل را به‌مقدار دلخواه اضافه کنید؛ از آنجا که دوغ هم نمک دارد، مواظب باشید که آش‌تان شور نشود.
دوغ ترش را اضافه کنید و اجازه دهید قوام بیاید؛ مقدار دوغ باید به‌حدی باشد که مزه‌ی ترش به آش بدهد.

طرز تهیه آش دوغ شیرازی بدون گوشت
برای طرز تهیه آش دوغ شیرازی بدون گوشت کافی است لپه‌ها را بعد از پخته‌شدن با برنج پخته‌شده مخلوط کنید؛ پیازهای تفت‌داده‌شده را هم، یک مرحله مانده به آخر، قبل از اضافه‌کردن دوغ در آش‌تان بریزید و خوب هم بزنید.

PDFPrint

سوئیت تبریز جاهای دیدنی تبریز در بهار
 

نظر کاربران :

  • فاصله.م

    غذای خیلی خوبیه،دوستم شیرازی بود درست کرد

    ۱۱ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    مگه میشه زمستون باشه و خونه ننه جون آش دوغش به راه نباشه, ایشالله از این آش خواستی درست کنین سعی کنین برنجش محلی باشه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    آش دوغ شیرازی ک معروفه مخصوصا تو این روزای سرد.خیلی میچسبه

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    با آش دوغ آذربايجان متفاوت هست، آش آذربايجان آبكي تر است .
    آش دوغ شيرازيها مزه شويد خوبي دارد

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    آش دوغ فقط آش دوغ شیراز اون هم دکه های آش فروشی در ارم و چمران.ما در زمستون پارسال در سفری که به شیراز داشتیم از چمران آش دوغ خریدیم و عالی بود

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    آش دوغ، یک پیش غذای خوشمزه است که در شهرهای اردبیل، قزوین، تبریز، شیراز و بسیاری از شهرهای دیگر به سبک خاصی تهیه می شود

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • حسن حسن زاده

    واقعا يك غذاي خوشمزه و خوردني است تو منطقه اذربايجان هم پخت ميشه

    ۲۸ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *