بلیط هواپیما

آش بی بی سه شنبه

تاریخ انتشار : ۱۹ مهر, ۱۳۹۳
آش بی بی سه شنبه خراسان رضوی نیشابور مرکزی اراک

آش بی‌بی سه‌شنبه یکی از غذاهای محلی اراک و نیشابور (با تفاوتهایی در مواد و طرز تهیه) است که بیشتر جنبه نذری دارد اما می‌توان در مواقع غیر نذر نیز به عنوان یک غذای کامل یا به مقدار کم به مثابه پیش غذا آن را پخت و میل کرد.

مواد لازم:

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

سبزی آش ۱ کیلو گرم
عدس ۱ پیمانه
نخود ۲/۱ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۲/۱ پیمانه
رشته آش ۲۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
سیر داغ ۱ قاشق سوپخوری
نعنا داغ برای تزئین
نمک و فلفل و ادویه مقداری
کشک ۱ پیمانه
کوفته ریزه ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را از ۱۲ ساعت قبل خیس بگزارید. سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. بعد عدس را اضافه کنید. پس از پخت کامل حبوبات سبزی آش را اضافه نمایید.

بعد از ۳۰ دقیقه پیاز داغ را به همراه ادویه و فلفل در روغن تفت دهید و به آش بیافزایید. پس از آن کوفته ریزه‌ها را اضافه کنید و مدتی صبر کنید تا آش لعابدار شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت رشته آش را بیفزایید. و بعد از ۱۵ دقیقه آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

آش بی بی سه شنبه

PDFPrint

سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    این چه اسمیه که برای آش گذاشتند این دقیقاً همان آش رشته است که در همه شهرها پخته میشه خیلی اسمش برام جالب بود فکر میکردم آش خیلی خاصیه!

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۳:۲۸:۵۵ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *