رزرو هتل ایران بوم گردی

آبگوشت ترش

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۲۳ شهریور ۱۳۹۳

مواد لازم

‏گوشت با استخوان :۵۰۰ ‏گرم

رب گوجه فرنگی:۳ ‏قاشق

تور اروپا

‏پیاز:۲ ‏عدد

سبزی معطر :۱ ‏پیمانه

‏لواشک ترش :۱۰۰ ‏گرم

رب انار :۱ ‏قاشق

‏نخود و لوبیا:۱ ‏پیمانه

گوجه سبز:۵ ‏عدد

‏آلو بخارا :۴ ‏عدد

نمک و زردچوبه:به مقدار لازم

طرز تهیه

‏آب را در قابلمه مناسبی به جوش آورده، گوشت و پیاز، نخود و لوبیا را داخل قابلمه می ریزیم. وقتی نخود و لوبیا پخته شدند سبزی معطر، آرد، آلو، لواشک ترش، رب انار و گوجه سبز را اضافه می نماییم.

‏نمک و فلفل و ادویه را نیز افزوده و بعد از گذشت ۳۰ ‏دقیقه غذا آماده می باشد.مقدار ترشی غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید از هر کدام از ترشی‌های فوق هر مقدار که می خواهید در غذا بریزید.

616 آبگوشت ترش

           

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جاباما سایت ویلا و اقامتگاه آنلاین