رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۹ مهر ۱۳۹۳

کلمبا

اشتراک گذاری

کلمبا یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است.

طرز تهیه :

گندم دلانده (پرک شده) را که از قبل خیسانده شده در قابلمه آب جوش ریخته و بعد ماهی را در آب نمک و زردچوبه جوشانده و استخوان‌های آن را جدا می‌کنیم و با سبزی (گشنیز و شوید خرد شده) مخلوط می‌کنیم و هنگامی که گندم در حال جوش قوام آمد ماهی و سبزی را به آن اضافه می‌کنیم تا گندم‌ها غلیظ شود و کمی با سبزی و ماهی بجوشد. اگر از ماهی بزرگ استفاده می‌شود برای اینکه بوی ماهی برطرف شود باید آن را با سبزی‌های خرد شده کمی در روغن داغ تفت داد.

کلمبا را با روغن حیوانی که در قشم تهیه می‌شود صرف می‌کنند. این روغن را به زبان محلی روغن جونون می‌گویند (یعنی روغن خوب)

tarz-tahie کلمبا

از هموطنان عزیز ساکن استان هرمزگان تقاضا می شود در صورت داشتن تصاویری از غذای کلمبا آنرا در قسمت دیدگاه ( قسمت پایانی مطلب – انتهای صفحه ) و یا از طریق ایمیل (info@seeiran.ir) برای ما ارسال نمایند.

           
 

نظر کاربران :

  • فاطمه م

    خوشمزه ترین غذایی بود که خوردم البته تمام غذاهای استان هرمزگان خوشمزه است

    ۱۲ دی, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
  • مریم

    ظاهرا خوشمزه ست

    ۴ خرداد, ۱۳۹۸ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *