رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۹ مهر ۱۳۹۳

عنکاس

لینک این مطلب کپی شد!

عنکاس Ankas (ماهی مرکب) یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است.

عنکاس یا ماهی مرکب را که از قبل آماده کرده و گوشت آن را به صورت مربع‌های کوچک قطعه قطعه کرده‌ایم با مقداری آب و خرما در دیگ زودپز می‌گذاریم تا کاملاً پخته و نرم شود.

مقداری سیب‌زمینی خلال شده را سرخ می‌کنیم و آنگاه پیاز خرد شده را کمی تفت می‌دهیم و عنکاس‌ها را به آن اضافه می‌کنیم بعد سیب‌زمینی را که سرخ کرده بودیم با یک عدد فلفل سبز و رب گوجه به آن اضافه می‌کنیم آنگاه نمک، فلفل و ادویه به آن زده و چند دقیقه با شعله کم حرارت می‌دهیم.

عنکاس عنکاس

           
 

نظر کاربران :

  • علی

    با سلام – واقعا حیف این جانور زیبا و کمیاب نیست که ما به صورت خودخواهانه اون را بکشیم و بخوریم ؟؟؟

    ۲۴ فروردین, ۱۳۹۴ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *