ماهی متوتا یا حشینه بیشتر برای تهیه مهیاوه (نوعی سس ماهی است که روی نان محلی زده میشود) استفاده میشود. گاهی سر و دم متوتای تازه را جدا می کنند و شکمش را پاک کرده و در روغن و پیاز داغ سرخ می نمایند و گاهی هم آب تمر هندی یا رب گوجه فرنگی و فلفل سبز به آن اضافه میکنند و گاهی نیز با برنج هم سرو می شود. این غذا با این که با مواد کمی تهیه می شود اما از غذا های بسیار خوشمزه و لذیذ قشم به شمار می آید.
نظر کاربران :
برای اولین بار بود که یه همچین چیزی میخوردم واقعا خوشمزه بود یه طعم محشر و متفاوتی داشت