میگو پلو بوشهری

دسته ها:

میگو پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی بوشهری‌هاست.

میگو پلو بوشهری

مواد لازم:

برنج

پیازسرخ شده

میگو تازه پاک شده

گشنیز باکمی شنبلیله و جعفری

فلفل سیاه یاقرمز

نمک و فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه:

برنج را پخته و صاف میکنیم و کنار می‌گذاریم٠

* پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم و زردچوبه را داخل پیاز سرخ شده می‌زنیم.

* میگو را پس از پاک کردن و شستن در مقداری نمک و زردچوبه کمی سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

* سبزی‌جات را شسته و خرد می‌کنیم در روغن قدری سرخ می‌کنیم

* تمام مواد را مخلوط کرده و با فلفل سیاه و یا قرمز خوب بهم می‌زنیم٠

* برنج را در قابلمه ریخته و لابه لای آن از مواد سرخ و مخلوط شده می‌ریزیم و مقداری آ ب و روغن روی آن داده و دم می‌گذاریم٠

توضیحات:

نکته: شنبلیله باید نصف بقیه سبزی‌جات باشد. این غذا در تمامی استان بوشهر مصرف می‌شود.

میگو پلو بوشهریمیگو پلو بوشهریمیگو پلو بوشهریمیگو پلو بوشهریمیگو پلو بوشهریمیگو پلو بوشهریمیگو پلو بوشهریمیگو پلو بوشهری
برچسب ها:

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

دیدگاه کاربران:

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.

دیدگاه خود را برای این مطلب ثبت کنید:

هر نظر، پیشنهاد و یا انتقادی برای مطلب فوق دارید، لطفا آنرا در بخش زیر برای ما ارسال نمایید. نظر شما در اسرع وقت بررسی و پاسخ داده می شود.

در صورتیکه بخواهید تصاویر جدید و یا اصلاحی را برای ما بفرستید، از طریق ایمیل info@seeiran.ir ارسال نمایید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامیست.