تعداد جاذبه های گردشگری ایران ثبت شده در سایت : 3639

میگو پلو بوشهری

میگو پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی بوشهری‌هاست.

میگو پلو میگو پلو بوشهری

مواد لازم:

برنج

پیازسرخ شده

میگو تازه پاک شده

گشنیز باکمی شنبلیله و جعفری

فلفل سیاه یاقرمز

نمک و فلفل و زرد چوبه

طرز تهیه:

برنج را پخته و صاف میکنیم و کنار می‌گذاریم٠

* پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم و زردچوبه را داخل پیاز سرخ شده می‌زنیم.

* میگو را پس از پاک کردن و شستن در مقداری نمک و زردچوبه کمی سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

* سبزی‌جات را شسته و خرد می‌کنیم در روغن قدری سرخ می‌کنیم

* تمام مواد را مخلوط کرده و با فلفل سیاه و یا قرمز خوب بهم می‌زنیم٠

* برنج را در قابلمه ریخته و لابه لای آن از مواد سرخ و مخلوط شده می‌ریزیم و مقداری آ ب و روغن روی آن داده و دم می‌گذاریم٠

توضیحات:

نکته: شنبلیله باید نصف بقیه سبزی‌جات باشد. این غذا در تمامی استان بوشهر مصرف می‌شود.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


+ 6 = 11

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>