روغن و پودرشکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا کرمرنگ شود، سپس زردههای تخممرغ را اضافه کرده با همزن برقی مخلوط میکنیم آنگاه پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مخلوطمان میافزاییم، سپس آرد را کمکم به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را به قطر سه میلیمتر روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. و با قالب گرد، آن را قالب بزنید سپس وسط خمیر را برشزده با یک قاشق چایخوری موادمیانی را داخل قطاب قرار دهید به گونهای که این مواد به اطراف خمیر مالیده نشود،دو لبه خمیر را به هم چسبانیده و لبههای خمیر را به داخل برگردانید تا به شکل کنگره درآید. بعد از تغییررنگ دادن آن به قهوهای روشن، از روغن خارج کرده و بعد از ۱۰ دقیقه قطابها را در یک ظرف پودر شکر قرار میدهیم تا پودرشکر به دو سطح قطاب آغشته شود مواد لازم: بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری پودر هل یک قاشق چایخوری پودر شکر یک قاشق چایخوری زرده تخممرغ دو عدد ماست ۲۵۰ گرم پودرشکر دو پیمانه روغن مایع و آرد به میزان لازم مواد لازم میانی: پودر گردو ۱۰۰ گرم پودر شکر ۲۰۰ گرم دارچین یک قاشق چایخوری گلاب دو تا سه قاشق سوپخوری طرز تهیه مواد میانی: ابتدا در ظرفی پودر گردو، پودر شکر و دارچین را مخلوط کرده، اگر بخواهیم خمیرمانند شود، دو تا قاشق گلاب هم اضافه میکنیم. قطاب خوشمزه یزدی از نود وهفت سال پیش تاکنون در بنگاه شیرینی حاج خلیفه رهبر یزد ساخته می شده است . واز ویژگی خاصی بر خوردار می باشد.
نظر کاربران :
قطاب خیلی خوشمزه هست فقط به خاطر شیرینی زیادی که داره نمیشه بیشتر از دو تا خورد.من دوست داشتم میتونستم ۱۰ تا قطاب با هم میخوردم