فروشگاه اینترنتی لوازم کوهنوردی عکاسی

بولامه ترکمن صحرا

لینک های مرتبط :

بولامه از جمله غذاهای معروف و اصیل منطقه ترکمن صحرا می‌باشد. غذایی شبیه حلیم که در این خطه در هفتمین روز تولد نوزاد طبخ می شود. در این مراسم، خانم‌های فامیل، دوستان و همسایه ها در مجلسی زنانه به دور هم جمع شده و با همکاری یکدیگر این غذای خوشمزه را تهیه می‌کنند. دستور پخت بولامه در زیر آورده می‌شود تا شما هم با پخت آن در منزل، از عطر و طعم دلپذیر و دلچسبش لذت ببرید.
شکر: 4 پیمانه.
روغن حیوانی یا مخلوط روغن و کره: به میزان لازم.
برنج نیم‌دانه: 2 پیمانه.
خلال پسته و بادام برای تزیین: به میزان لازم.
دستورالعمل:
ابتدا برنجی را که از یک روز قبل خیس کرده‌ایم را در روغن سرخ می‌کنیم. سپس، برنج سرخ شده را حدود 8 ساعت با آب فراوان می‌جوشانیم. در انتها باید برنج کاملا له شده و روغن موجود در دیگ به خورد برنج برود. سپس، شکر را به غذا اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا کاملاٌ حل شود. بعد از مدتی که بولامه جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر کشیده و با خلال بادام و پسته تزیینش می‌کنیم.

بولامه ترکمن صحرا

بولامه ترکمن صحرا

بولامه ترکمن صحرا

بولامه ترکمن صحرا

بولامه ترکمن صحرابولامه ترکمن صحرا
جاباما تور
دسته بندی :
برچسب ها :

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.