رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۳ شهریور ۱۳۹۸

ماش پیازو قزوین

اشتراک گذاری

ماش پیازو یک نوع آش سنتی قزوینی است که بر خلاف اکثر آش ها سبزی ندارد.
مواد لازم جهت تهیه آش ماش پیازو:
برنج آشی: نفری یک مشت پُر
عدس و ماش: دو نفری یک مشت پر
لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی: سه نفری یک مشت
گوشت: نفری ۲۵ گرم
پیاز کوچیک: یک عدد
دارچین: نفری یک قاشق غذاخوری
پیاز جهت پیاز داغ: برای هر دو نفر یک پیاز بزرگ
نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم

ماش پیازو قزوین

طرز تهیه آش ماش پیازو:
ابتدا گوشت رو با پیاز کوچک و کمی زردچوبه کاملا میپزیم. سپس برنج و ماش و عدس و لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی رو با یه کمی زرد چوبه می گذاریم تا نیم پز شود.بعد گوشت رو از صافی رد می کنیم، آب گوشت را به آن اضافه کرده و گوشت رو با گوشت کوب حسابی می کوبیم تا کاملا ریش ریش شود بعد به آش نیم پز شده اضافه میکنیم. پیاز داغ و دارچین و نمک و فلفل رو هم به اندازه لازم اضافه میکنیم و هر یک ربع ساعت آش را به هم میزنیم که ته نگیرد. بعد از گذشت سه الی چهار ساعت آش کاملا جا افتاده می شود.
نوش جان!
منبع:سیتی پدیا

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *