ماش پیازو یک نوع آش سنتی قزوینی است که بر خلاف اکثر آش ها سبزی ندارد.
مواد لازم جهت تهیه آش ماش پیازو:
برنج آشی: نفری یک مشت پُر
عدس و ماش: دو نفری یک مشت پر
لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی: سه نفری یک مشت
گوشت: نفری ۲۵ گرم
پیاز کوچیک: یک عدد
دارچین: نفری یک قاشق غذاخوری
پیاز جهت پیاز داغ: برای هر دو نفر یک پیاز بزرگ
نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه آش ماش پیازو:
ابتدا گوشت رو با پیاز کوچک و کمی زردچوبه کاملا میپزیم. سپس برنج و ماش و عدس و لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی رو با یه کمی زرد چوبه می گذاریم تا نیم پز شود.بعد گوشت رو از صافی رد می کنیم، آب گوشت را به آن اضافه کرده و گوشت رو با گوشت کوب حسابی می کوبیم تا کاملا ریش ریش شود بعد به آش نیم پز شده اضافه میکنیم. پیاز داغ و دارچین و نمک و فلفل رو هم به اندازه لازم اضافه میکنیم و هر یک ربع ساعت آش را به هم میزنیم که ته نگیرد. بعد از گذشت سه الی چهار ساعت آش کاملا جا افتاده می شود.
نوش جان!
منبع:سیتی پدیا
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.