رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۵ مرداد ۱۳۹۳

عدسی اصفهانی

اشتراک گذاری

مواد لازم:

عدس ۲ تا ۳ پیمانه پلوپز

پیاز ۳ تا ۴ عدد

استاک(قرص) گوشت ۱ عدد

رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفل، زردچوبه و آبلیمو و روغن به میزان لازم

سیب زمینی ۲ عدد

طرز تهیه :

عدس رو با کمی آب و سیب زمینی و استاک بذارید بپزه. وقتی پخت، اونو با گوشت کوب برقی بزنید تا حسابی له بشه.

جداگانه پیاز ها رو خلالی کنید و با روغن بذارید سرخ بشه با شعله آروم، تا حسابی طلایی بشه، وقتی طلایی شد، کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید. کمی از پیازها رو با رب تفت بدید تا ربش خوشرنگ بشه و توی غذا بریزید و بقیه رو واسه تزیین کنار بذارید.

پیازها رو به عدسی اضافه کنید و آبلیموی غذا رو هم اندازه کنید.
نمک و فلفل غذا رو هم اندازه کنید.

*نکته—–> به دلیل نمکی که قرصهای گوشت دارن، حواستون باشه توی ریختن نمک زیاده روی نکنید که اصلا چیز خوبی نیست.

عدسی اصفهانی عدسی اصفهانی

           
 

نظر کاربران :

  • سمیرا

    سلام.من عدس و پیاز نگینی و سیب زمینی و کمی آرد به علاوه نمک و آویشن و زرد چوبه و فلفل همزمان ریختم تو قابلمه و مرتب هم زدم و با گوشت کوب لهش کردم.مزش عینهو همون عدسی بیرون خودمون شد اما رنگش مثل اون تیره نشد.چکار کنم؟؟؟!!!

    ۲۴ بهمن, ۱۳۹۶ پاسخ دادن
  • یاسر

    سلام من این عدسی را درست کردم به دقت ..ولی به هیچ عنوان عدسی اصفهان این طعمو نمیده احتمالا طرز تهیش سریه

    ۶ مرداد, ۱۳۹۵ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *