رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۳ دی ۱۳۹۹

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

اشتراک گذاری

یکی از شیرینی هایی خوشمزه مخصوص نوروز شیرینی پفکی گردویی است که انقدر دستور پخت آن راحت است در طول ایام سال هم می توان درست کرد و لذت برد .مواد لازم برای این شیرینی بسیار ساده و عموما در دسترس است شیرینی پفکی بصورت ساده و گردویی درست می شود و به دلیل داشتن گردو طبع آن گرم است و در این ایام توصیه می شود .با ماهمراه باشید تا با طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی آشنا شویم.

شیرینی پفکی گردویی

مواد لازم

زرده تخم مرغ: ۳ عدد (در دمای محیط)
پودر قند: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گردوی خرد شده: حدود ۴۰ گرم
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
خلال پسته: به مقدار لازم

شیرینی پفکی گردویی

طرز تهیه

در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خانگی باید فر را روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس زرده‌های تخم مرغ‌ را جدا کنید و برای ۱ دقیقه به وسیله همزن برقی بزنید. سپس پودر قند را الک کنید و آرام آرام به زرده تخم مرغ‌ها اضافه کنید و مواد را با همزن هم بزنید. به طور کلی در این مرحله باید حدود ۱۰ دقیقه زرده تخم مرغ‌ها را با پودر قند هم بزنید.این کار باید آنقدر ادامه پیدا کند که یک مایه کش‌دار و کرم رنگ درست شود. بعد از اینکه ترکیب کرم رنگ و کش‌دار به دست آمد، مواد را داخل یک کاسه بریزید و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و به آرامی با لیسک هم بزنید تا ترکیب شوند.

در مرحله دوم طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خانگی باید گردوهای خرد شده را به مواد شیرینی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. اگر شیرینی پفکی ساده می‌خواهید گردو را حذف کنید. حالا باید روی سینی بزرگ مناسب فر، یک کاغذ روغنی بزرگ قرار دهید. مواد شیرینی پفکی را با استفاده از قاشق به آرامی و به صورت چندین دایره‌ کوچک روی کاغذ روغنی بریزید تا تمام شود. سپس مقداری خلال پسته یا پسته خرد شده روی شیرینی‌ها بریزید. می‌توانید برای تزئین این شیرینی‌های گردویی از گردوی خرد شده هم استفاده کنید. حال سینی فر را داخل فر قرار دهید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. شیرینی پفکی خیلی سریع پخته می‌شود، پس بهتر است حواستان باشد تا رنگ آن تیره نشود. شیرینی شما باید رنگی روشن و کرمی داشته باشد و زمانی که پف کرد و کمی سفت شد، آماده است.

شیرینی پفکی گردویی

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

– توجه داشته باشید که برای درست کردن این شیرینی حتماً از تخم مرغ‌هایی که برای چند ساعت در دمای محیط مانده‌اند، استفاده کنید.
– الک کردن پودر قند نقش مهمی بر پف کردن شیرینی پفکی گردویی یا پیچ انگشتی دارد، بهتر است حتماً پودر قند را سه بار الک کنید.
– برای اینکه شیرینی شما صاف و یک دست شود، می‌توانید گردوها را به صورت ریزتر خرد کنید.
– اگر دوست دارید شیرینی شما عطر و رنگ بیشتری داشته باشد، می‌توانید مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
– برای درست کردن شیرینی پفکی گردویی خانگی باید حتماً آن را داخل فر که از قبل گرم شده قرار دهید.
– مقدار هم زدن زرده‌های تخم مرغ و پودر قند تأثیر زیادی بر کیفیت شیرینی پفکی گردویی خانگی دارد، پس سعی کنید آن قدر مواد را بزنید که کرم و کش دار شوند.
– برای تهیه شیرینی پفکی گردویی حتماً باید از پودر قند استفاده شود و نمی‌توان شکر را جایگزین آن کرد.
– بعد از پخت شیرینی بهتر است چند ساعت آن‌ها را به حال خود رهای کنید و بعد از سرد شدن شیرینی، آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.
– برای خوش عطر شدن شیرینی پفکی گردویی می‌توانید از کمی پودر هل و دارچین استفاده کنید.
– توجه داشته باشید که باز کردن درب فر در زمان پخت شیرینی پفکی گردویی می‌تواند موجب خوابیدن پف شیرینی شود.
– اگر برای پخت شیرینی از فر گازی استفاده می‌کنید، حتماً سینی فر را در طبقه پایین قرار دهید و سینی شیرینی را در بخش وسط بگذارید تا دمای زیادی به کف شیرینی‌ها برخورد نکند.
– طرز تهیه شیرینی پفکی ساده به همین ترتیب و با حذف گردو و خلال پسته است.
– طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی و ساده با مایکروفر هم امکان‌پذیر است. به درجه پخت شیرینی در مایکروفر دقت کنید.

 

 

شیرینی پفکی گردویی

 

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *