سوپ چغندر قرمز و سیب زمینی یكی از خوشمزهترین و پرخاصیتترین سوپها در فصل پاییز و زمستان است. از آنجا که رنگ قرمز رنگ اشتها آور است یا برای خوشرنگ شدن سفره غذای خود می توانید این سوپ خوشرنگ را درست کنید و لذت ببرید . چغندر قرمز همان گیاهی است که وقتی با شکر پخته می شود لبو نام می گیرد و طرفدران زیادی دارد .حال در این مطلب طرز تهیه سوپ آن را آورده ایم .
مواد لازم:
چغندر متوسط: ۳عدد، رنده شده
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
هویج متوسط: یك عدد، رنده شده
سیبزمینی: یك عدد، رنده شده
آب مرغ: یك و نیم لیتر
ورمیشل: ۱۰۰ گرم
خامه: یكچهارم پیمانه
سركه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و چغندر و هویج را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.سیبزمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه آب مرغ را به سوپ بیفزایید. پس از اینكه به جوش آمد، شعله را كم كرده و با در بسته، ۲۵ دقیقه آن را بپزید.هنگامی كه سبزیجات كاملا پخت، نمك و فلفل آن را اندازه كرده و ورمیشل را اضافه كنید. پس از ۱۵ دقیقه سركه و خامه را داخل سوپ ریخته و هم بزنید. سوپ را با نان و سبزی خوردن سرو كنید.
نکات
اضافه كردن كمی گردن و بال مرغ، سوپ را خوشمزهتر میكند.
میتوانید كمی جعفری ساطوریشده قبل از سرو در سوپ بریزید.
این سوپ با آبگوشت یا قلم خوشمزهتر میشود.
میتوانید خامه را حذف كنید.
به جای سركه از آبلیمو نیز میتوانید استفاده كنید.
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.