خانه » خبرهای گردشگری » سفر بیش از ۵۰۰ هزار نفر به مناطق عملیاتی استان کرمانشاه

سفر بیش از ۵۰۰ هزار نفر به مناطق عملیاتی استان کرمانشاه

تاریخ خبر :۱۳۹۳/۱۰/۰۳-مسئول اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار نفر به صورت کاروانی و سازماندهی شده و یا به صورت مردمی و خودجوش از مناطق عملیاتی و زیارتگاه‌های استان بازدید کرده‌اند.

علی یوسفی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، با اشاره به اینکه سال گذشته در مجموع بیش از ۷۰۰ هزار نفر از مناطق عملیاتی استان بازدید کردند، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال این رقم افزایش یابد.سال گذشته همچنین بیش از ۱۰۰ هزار نفر در اماکن اقامتی مناطق عملیاتی و زیارتگاه های استان اقامت کردند که پیش‌بینی می‌شود این تعداد در سال جاری دو برابر شود.

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار نفر در اردوگاه‌ها و اماکن اقامتی راهیان نور استان کرمانشاه اقامت کرده‌اند.

به گفته این مسئول از ابتدای سال تحصیلی جاری تاکنون نیز ۱۵ هزار دانش آموز پسر به مناطق عملیاتی غرب سفر کرده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به اجرای رزم نمایش فرهنگی برای بازدیدکنندگان از مناطق عملیاتی استان، گفت: امسال به مدت ۸۰ شب رزم نمایش با افلاکیان به اجرا درآمد.

وی یادمان مرصاد را پر بازدیدکننده‌ترین یادمان استان کرمانشاه اعلام کرد و و افزود: یادمان شهدای پاوه، شهدای بازی دراز، یادمان مطلع الفجر گیلانغرب و یادمان شهید بهشتی قصرشیرین از دیگر یادمان‌های استان هستند.

108 سفر بیش از 500 هزار نفر به مناطق عملیاتی استان کرمانشاه

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / ۵. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما ❤️

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا