رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۶ مرداد ۱۳۹۸

سرکه انگبین

لینک این مطلب کپی شد!

سرکه انگبین یکی از قدیمی ترین نوشابه های صد در صد ایرانی است،در واقع ترکیب سرکه انگور و عسل که در گذشته های بسیار دور عسل را در زبان فارسی”انگبین”و بعد ها این شهد شفابخش را که از زبان عربی گرفته شده است را جایگزین نام انگبین نمودند، در حقیقت این ترکیب که شربتی شفابخش و گواراست . در ادامه خواص درمانی ، طرز تهیه و روش مصرف را توضیح خواهیم داد.

خواص درمانی
– کاهش چربی خون
– بازکننده عروق و ضد انسداد
– مفید برای کبد و گوارش
– درمان نفخ معده
– مفید در درمان مشکلات گوارشی
– مفید برای افراد دارای کبد چرب
– مفید برای رفع عطش در فصل گرم
– مفید برای افراد صفراوی مزاج

مواد لازم
سرکه انگور یا سیب طبیعی ۱ واحد ( استکان یا لیوان )
عسل …………………………… ۲ واحد
عرق نعنا یا پونه ……………. ۱ واحد

طرز تهیه و روش مصرف
ابتدا سرکه و عرق نعنا را مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا یک جوش خورد بگذارید کمی ولرم شود و سپس عسل را اضافه کنید پس از مخلوط کردن آنها در ظرفی شیشه ای و در یخجال نگهداری کنید. البته در بیرون از یخچال نیز میتوان نگهداشت.یک سوم لیوان را ازین معجون ریخته و مابقی را اب خنک اضاف کنید. بهترین زمان مصرف آن ۲ ساعت پس از وعده های غذایی است.

نکات مهم
سکنجبین با سرکه انگبین دارای تفاوت هایی از این جهت است که سکنجیبن را با استفاده از شکر و سرکه غیر طبیعی تولید می کنند که خواص درمانی این شربت سفابخش را ندارد.
در مصرف سرکه انگبین زیاده روی نکنید.
پس از هر سه هفته استفاده از این ماده به مدت یک هفته مصرف را قطع و در صورت تمایل مجدد شروع به مصرف کنید.
پس از تهیه شربت را در یخچال نگهداری و به مدت سه هفته مصرف کنید.

-انگبین سرکه انگبین

منبع:شفاآنلاین

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *