رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۰ آذر ۱۳۹۸

روستای براگور

اشتراک گذاری

روستای براگور با جمعیتی حدود ۱۰۰ خانوار ، منطقه ای خوش آب و هوا می باشد که موقعیت جغرافیایی آن در ۳۰ کیلومتری جاده رشت – قزوین و روبروی روستای امام زاده هاشم می باشد. روستای براگور دارای مردمانی بسیار مهمان نواز می باشد.روستای براگور روستایی از توابع بخش رحمت‌آباد و بلوکات شهرستان رودبار در استان گیلان ایران است. جمعیت آن ۶۱۸ نفر می باشد .این روستا رو به روی امام زاده هاشم قرار دارد شما می توانید با گذر از پل زیبا به این سمت این روستا بروید .این روستا به دلیل قرار گرفتن در جنگلهای هیرکانی به صورت روستایی دنج درآمده است . خانه های این روستا بافتی سنتی دارند و این روستا در همه فصلها زیباست و چون روستایی بکر است زیبایی های آن دو چندان شده است .

روستای براگور علاوه بر طبیعت سرسبز و دیدنی، چشم اندازی هم به کوه درفک دارد. این کوه در واقع بزرگترین ارتفاع استان گیلان با ارتفاع ۲۷۳۳می باشد و از همه مهمتر بکر بودن و دست نخورده بودن روستاها می تواند برای هر گردشگر روستایی ارزشمند باشد. مردمانی مهمان نواز دارد که پذیرایی گردشگران ومهمانان عزیز اند .

روستای براگور دارای مکان های گردشگری زیبایی می باشد که دیدن ان خالی از لطف نیست.این روستا جنگل آبشار وییلاق های زیبایی دارد. جاذبه های طبیعی و گردشگری همچون آبشار گوسالگاشار در دل جنگل های هیرکان، دریاچه شهر بیجار و سد شهر بیجار، دشت کُردمیر، جنگل های هیرکانی در این روستا موجب رشد گردشگری این منطقه شده است. در این روستا مرقد مطهر دو امام زاده به نام امام زاده صالح (ع) و امام زاده ابراهیم(ع) قرار دارد. این روستا دارای آب و هوای معتدل می باشد مسافرت در چهار فصل بسیار دلنشین خواهد بود.
روستایی براگور یک روستایی دنج در رودبار می باشد .این روستا در صنعت توریسم فعال است و دارای اقامتگاه های سنتی و زیبایی می باشد شما می توانید برای رزرو انلاین گیلان جا کلیک کنید گیلان جا ارائه دهنده خدمات رزرو انلاین می باشد .روستای براگور علاوه بر طبیعت سرسبز و دیدنی، چشم اندازی هم به کوه درفک دارد. این کوه در واقع بزرگترین ارتفاع استان گیلان می باشد.

30pol1 روستای براگور

معماری روستا

خانه ها در براگور عموما دو طبقه بوده و مصالح به کار رفته در آن چوب و کاه گل می باشد و دارای بافت سنتی می باشد . خانه ها در گیلان در مناطق مختلف با هم کمی متفاوت است و بر اساس آب و هوا و شرایط جغرافیایی آن مکان ساخته می شود بیشتر خانه ها در این روستا دارای تلار (تراس) در طبقه بالایی خود هستند که بیشتر در تابستان از آن ها استفاده می شود .

نحوه دسترسی

۱- عزیزانی که از سمت قزوین به روستا تشریف می آورند بایستی پس از گذر از شهر های لوشان -منجیل-رودبار و رستم آباد و بلافاصله پس از عبور از روستای زیارتی امام زاده هاشم از پل بلوکات عبور و در اولین دو راهی پس از عبور از رودخانه، وارد فرعی سمت راست – خیابان گلستان شرقی- می شوند که ابتدای روستا می باشد.

۲- بازدیدکنندگان محترمی که از سمت رشت قصد بازدید از روستا را دارند می باید بطرف جاده رشت- قزوین حرکت و پس از طی مسافتی حدو ۳۰ کیلومتر وارد روستای زیارتی امام زاده هاشم می شوند که از خط کناری جاده حرکت و پس از اتمام روستای مذکر از روی پل دوربرگردان وارد لاین مخالف شده و پس از گذشتن از روستای امام زاده هاشم از پل بلوکات عبور و ادامه مسیر همانند بند ۱ می باشد.
در روستای براگور مرقد مطهر دو تا امام زاده بنام امام زاده صالح(ع) و امام زاده ابراهیم(ع) قرار دارد.

سالانه میزبان مهمانان عزیزی از نقاط مختلف استان گیلان و حتی برخی از استاه های دیگر می باشد.طبیعت حاشیه مزار این دو بزرگوار بسیار دیدنی برای گردشگران محترم می باشد. دارای فضای سبز و جاده جنگلی با تنوع گوناگون درختان در حاشیه جاده که حقیقتاً علاوه بر فضای معنوی حاکم بر این موقعیت جغرافیایی، بسیار جذاب و دیدنی است.

روستای براگور روستای براگور

روستای براگور روستای براگور

           
 

نظر کاربران :

  • Farza satro

    سلام ببخشید کسی میدونه. توی رودخانه براگور رودبار ماهی هم وجود داره یا نه؟؟؟کسی تا حالا دیده از این رودخانه ماهی بگیرن…

    ۱۰ تیر, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
    • محمد حسین زارعی

      سلام .۶ ماهه اول سال امکان ماهیگیری وجود دارد

      ۱۴ بهمن, ۱۳۹۹
    • جمشید هاشمی

      اره ،رودخانه روستای براگور ماهی دارد و امکان ماهیگیری در همه جای ان امکان پذیر است

      ۲۴ اسفند, ۱۳۹۹
    • حمیدرضا ناظمی لفمجانی

      سلام و احترام …بنده ناظمی هستم نوعی ماهی کولی که از پایین رودخانه به سمت بالا میاد جهت تخم ریزی…اگر ماهی دیگه هم دیدید دلیلش سر منصب رودخانه امکان پرورش ماهی صددرصد هست که همین امر باعث میشه گاه گداری ماهی‌ها از محیط پرورش خارج و داخل رودخانه پخش شون.

      ۷ مرداد, ۱۴۰۱
  • محمودs

    باسلام
    ۱.متن اشکالات املایی دارد
    ۲. معرفی زیبا نیست
    علت نامگذاری و… ندارد
    ۳.راههای ورودی روستا کامل نیست . روستا چند ورودی دارد از چپ وراست
    وادامه مسیرها هم به کجاهاختم میشود ؟

    ۶ آذر, ۱۳۹۸ پاسخ دادن
    • اسلوب

      با سلام و تشکر از شما متن اصلاح شد .

      ۱۰ آذر, ۱۳۹۸

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *