رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴

رشته پلو بهشهری

اشتراک گذاری

رشته‌پلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که بیش‌تر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و کشمش یا هر دو طبخ می‌شود. رسم است که در روز جشن نوروز خورده می‌شود.درذیل شما را با رشته پلو بهشهری آشنا می کنیم .

مواد لازم :

برنج ۳ پیمانه
رشته پلویی ۳۵۰گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
کشمش پلویی نصف پیمانه
پیاز داغ به میزان لازم
کره آب کرده به مقدار لازم

طرز تهیه :

برنج را با آب و نمک به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت خیس کرده، سپس هنگام پخت، آب روی آن را خالی می کنیم ؛

در قابلمه ای آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار داده . زمانیکه جوش آمد، برنج را داخل آن می ریزیم .

در ظرفی دیگر رشته پلویی را تفت می دهیم .

برنج را آبکش کرده و نصف آن را در قابلمه ریخته بعد رشته پلویی که تفت دادیم روی آن ریخته و بعد بقیه برنج را روی رشته ها ریخته و می گذاریم دم بکشد .

در طرفی پیازرا تفت می دهیم کشمش را هم اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم .

برنج که آماده شد در ظرف می کشیم به رشته ها که رسیدیم رشته ها را با پیازداغ و کشمش مخلوط کرده و روی برنج میریزیم .

روی برنج کره آب شده بریزید .

30 رشته پلو بهشهری

31 رشته پلو بهشهری

32 رشته پلو بهشهری

33 رشته پلو بهشهری

34 رشته پلو بهشهری

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    خیلی خوشمزه هست کافیه یکبار امتحان کنید تا مثل من عاشقش بشید

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    قیافه بانمکی داره و به ظاهرش میخوره غذای خوشمزه ای باشه.تو تابستان هم این غذا سرو میشه ؟

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
    • زهره اسلوب

      سلام دوست عزیز در پاسخ به سوال شما معمولا شمالی ها غذاها را با مصلح آن مصرف می کنند طبع برنج سرد و استفاده از رشته پلویی و کشمش که طبع گرم دارند سردی غذا را می گیرد. در کنار ان دورچین هایی دارند که با توجه به فصل در کنار غذا مصرف می کنند.

      ۱۴ مهر, ۱۴۰۲

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *