یکی از خورشهای لذیذ ایرانی که بسیار طرفدار دارد خورش کدو بادمجان با مرغ است که خوش خوراک و برای مجالس هم مناسب می باشد .
مواد لازم برای خورش کدو و بادمجان با مرغ
مرغ ۶ تکه
پیاز ۱ عدد
کدو سبز ۲ عدد
بادمجان ۲ عدد
گوجه فرنگی ریز ۸ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پودر زیره سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه خورش کدو بادمجان با مرغ
بادمجان ها را پوست بکنید و هر بادمجان را به ۴ قسمت طولی برش بزنید. روی بادمجان ها نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید؛ سپس آبکشی کنید.بعد بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن ، زردچوبه ، نمک و فلفل تفت دهید تا سرخ شود. سپس کدوهای سبز خرد شده را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.تکه های مرغ را با مقداری روغن ، سیر خرد شده ، پودر زیره سیاه ، نمک و فلفل ۵ دقیقه تفت دهید. سپس ۴ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مرغ با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه آب مرغ نصف شد رب گوجه فرنگی ، زعفران دم کرده ، مخلوط پیاز و کدوی تفت خورده را اضافه کنید.
در اواخر پخت بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی ها را روی خورش بریزید ( مخلوط نکنید ) و پس از ۲۰ – ۳۰ دقیقه که خورش جا افتاد همراه با برنج سرو کنید ( میتوانید بادمجان و گوجه را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش بریزید ).
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.