باقلوای خوشمزه ای که بسیار کم نظیر است .در کارگاه با سابقه نبات ریز کاشان از سالها قبل با استادی تمام تهیه وتولید می شود . باقلوای سنتی کاشان ،نسبت به باقلوای دیگر شهر ها از تنوع بیشتر ی برخوردار است . این باقلوا را با مغز بادام ،پسته ،پنج مغز شامل (مغز گردو، بادام ،فندق ،پسته ، بادام هندی ) و دورنگ (پسته ونارگیل )درست می کنند . برای تهیه آن اول لواش باقلوا را تهیه می کنند که ترکیبی از آرد ، تخم مرغ روغن حیوانی وشیر است .لواش را در ظرفهای مخصوص باقلوا می اندازند. ابتدا ظرف را با روغن مایع چرب می کنند تا لواش نچسبد. لواش را که پهن کردند .میانه ها را که انواع مغز هاست می ریزند میانه ها از نوعی نان که از آرد برنج ،شکر ، تخم مرغ وروغن تشکیل شده است.می باشد بعد آنرا آسیاب کرده با مغز ها ترکیب می کنند و با آن هل ساییده مخلوط کرده ودر میان ظرفها می ریزند بعد لواش دوم را می اندازند بعد برش خورده وبا روغن حیوانی چرب شده وبه کوره می فرستند و۴۰۰تا ۴۵۰ درجه سانتی گراد حرارت می دهند و ۵ دقیقه بعد از کوره خارج کرده و۱۲تا۱۵ساعت بیرون از کوره نگهداری می کنند تا شکل خود را بگیرد. برش باقلوا کاشانی حبه قندی ولوزی شکل است.شربت آن هم ازشکر وگلآب وکمی گلوکز درست می شود…
۲۱ اسفند ۱۳۹۶
نظر کاربران :
باقلوای کاشان بی نظیر ترین نوع باقلوا در ایران است واقعا طعم بسیارخوبی دارد خوشحالم که یک کاشانیم
باقلوا های کاشان آن قدر خوشمزه است که حتی در جهان هم نظیر ندارد .
با سلام باقلوا کاشان بسیار عالی و خوشمزه گفتن براش کم است میتوان گفت که معرکه است فقط دسترسی در تهران نداریم،
باقلوا کاشون اونم از نبات ریز واقعا عالیه حتما امتحان کنین از کلوچه و پشمک هم که دیگه نگم براتون از بش خشمزه هست.
ادرس زو میفرمایید لطفا
خيلى خيلى خوشمزه است عالى
شیرینی های کاشان بی نظیره چون علاوه بر طعم خوبش افزودنی های شیرینی های رایج رو ندارهک