آش آلو یکی از انواع غذاهای محلی ساوه است. انرژی کل موجود در این آش ۲۰۰۰ کیلو کالری است.
مواد لازم:
پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
نخود: ۱۰۰ گرم
لوبیا چیتی: ۱۵۰ گرم
آلو بخارا: ۳۰۰ گرم
رشته آش: ۲۰۰ گرم
روش تهیه:
پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویهها را به همراه رب گوجهفرنگی کمی تفت دهید.
سپس نخود و لوبیا را که از ۱۲ ساعت قبل خیساندهاید، به ظرف اضافه نمایید و حدود ۲ لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.
حالا آلوها را که یک ربع خیساندهاید، به آن بیفزایید و پس از گذشت ۱۵ دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.
پس از آن که رشتهها نرم و آش لعابدار شد، شعله را خاموش نمایید.
نظر کاربران :
ویژیگی ساوه برای پایتخت
۱- داشتن ازاد راه ساوه -تهران
۲- قرار گرفتن در شاهراه شمال – جنوب – غرب – شرق ومرکز کشور
۳- نزدیک بودن به فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره)
۴- داشتن وصعیت جغرافیای مناسب برای ایجاد ساخت وساز ومکان در شان مرکز پایتخت جمهوری اسلامی و جهان اسلام
۵- قدمت تاریخ بیش از ۷۰۰۰ ساله
۶- ساوه درجهان بنام ُساوه شناخته شده
۷- امنیت اجتماعی وسیاسی خوب
۸-قطب صنعتی بین المللی شناخته شده
۹- قطب کشاورزی ودامپروی بین المللی (انار ساوه… ) جهانی
۱۰ – داشتن شرایط مناسب ومتنوع توسعه صنعت گردشگری جهانی
۱۱- داشتن اب هوای چهار فصل با توجه
۱۲- اجرای طرح شهر سالم وروستای سالم با مشارکت مردم ودولت وسازمان جهانی بهداشت
۱۳ – بیش از ۲۰ مرکز اموزش عالی وعلمی دانشگاهی در شهرستان ساوه
۱۴ – ساوه مقام سوم خیرات وموقوفات از نظر حجمی در سطح کشور
۱۵- نزدیکی متروی تهران که اکنون تا شهرک پرند رسیده است .
۱۶-× عبور راه آهن تهران سنندج – کربلا از زرندیه و ساوه
۱۷ -عبور راه آهن تهران جنوب از زرندیه و ساوه
……
منابع علمی