لوکس گردی

گیپه

اشتراک گذاری

گیپه از غذاهای استان لرستان است.

مواد لازم:

شکمبه گوسفند ۱۲۰۰ گرم
برنج ۲۵۰ گرم
زعفران ۰٫۵ فنجان
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
زیره ۱ قاشق سوپخوری
لپه ۱ فنجان
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه:

شکمبه گوسفند پاک شده و برش خورده با شکل مستطیل و یک عدد کامل باشد، زعفران آبگرفته و غلیظ باشد، گوشت چرخ کرده باشد، پیاز سرخ شده باشد، زیره سیاه باشد. برنج و لپه را از قبل خیس می‌کنیم و با زیره، زعفران آبگرفته و گوشت چرخکرده سرخ شده بهمراه پیاز سرخ کرده با مقداری نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل خوب بهم می‌زنیم شکمبه برش زده را بصورت مستطیل باز کرده و از مواد داخل آن گذاشته و بصورت بقچه بسته بندی می‌کنیم و با نخ تمیز دور آن را می‌پیچیم. چند سوراخ با سوزن به آن می‌زنیم تا در هنگام پختن باد نکند داخل قابلمه آب می‌ریزیم تا روی شکمبه‌های پر شده را بگیرد و آرام با حرارت ملایم چندین ساعت می‌گذاریم بپزد و آب آن کاملاً جذب شود، سپس آرام نخ آن را بریده در دیس می‌کشیم

 گیپه

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / 5. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما.

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

 

دیدگاه ها :

*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.

  • علی

    عااالی بود ممنونم.

    ۳۰ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نسترن حبیب الهی

    مواد داخلش شبیه دلمه است اما بدون سبزی که در سیرابی پیچیده و پر میشه ، ودر کنار کله پاچه یا بدون آن پخته میشه. این غذا رو شاید همه دوست نداشته باشند، اما کسانی که به کله پاچه و سیرابی شیردان علاقه دارند امتحان کنند ، فکر نکنم پشیمون بشید .

    ۱۷ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    حداکثر حجم فایل : 2 مگابایت. فرمت های مجاز : image, video. Drop files here