جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

گبوله کازرون

تاریخ بروزرسانی :
۳۰ خرداد ۱۳۹۵

گبوله یک صبحانه سنتی شهرستان کازرون است که در آن از گل های یک گیاه دارویی به نام بابونه که در فصل بهار می روید، استفاده میشود.

مواد لازم:

آرد گندم یا جو: ۱ لیوان
گل بابونه (خشک شده): ۱ استکان
زردچوبه: به اندازه دلخواه (تقریبا ۲ قاشق غذا خوری)
شکر: ۱.۵ استکان
آب: ۲ ۴ لیوان
روغن: ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا آرد را بو داده تا کمی طلایی شود.
بعد از خنک شدن در آب سرد حل میکنیم و گل بابونه و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم.
مخلوط را روی شعله ملایم گذاشته و مرتب به هم میزنیم تا بهم نچسبت.
بعد از گرم شدن مخلوط، به آن روغن و شکر اضافه میکنیم و مرتب به هم میزنیم.
بعد از قوام گرفتن و کمی سفت شدن از روی اجاق بر میداریم و حال گبوله آماده است.

گبوله را به صورت گزم یا سرد میل میکنند و بنا به ذائقه میتوان به آن شکر اضافه کرد.

همچنین میتوان از آرد گندم یا جو سبوس دار استفاده کرد تا فیبر غذایی ان افزایش یابد.

میتوان مواد دیگری مانند خلال بادوم، گردو، و یا پود کاکائو نیز برای تنوع به آن اضافه کرد.

602 گبوله کازرون

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 3 میانگین: 2.3]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    به به.این غذا رو برای تازه عروس ها هم توسط خانواده عروس و داماد برده میشه.و خیلی خوشمزه هست

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد