بلیط هواپیما سوئیت تبریز

کیک یزدی

زمان مطالعه : 2 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۴ خرداد ۱۳۹۴

کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم‌های مذهبی از آن استفاده می‌کنند.

مواد لازم :
آرد ۳۰۰ گرم – شکر ۲۱۰ گرم – روغن مایع برای ساده ۱۵۰ گرم – ماست ۲۰۰ گرم – تخم مرغ ۳ عدد – بکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری – نمک میوه ۱ قاشق سوپ خوری سر خالی – وانیل ۸/۱ یک هشتم قاشق چای خوری – اسانس پرتغالی یک قطره – کنجد برای تزئین روی کیک و قالب مخصوص یزدی

روش پخت:
ابتدا تخم مرغ‌ها را شکسته و شکر را به آن اضافه کرده و به صورتی که بافت‌های تخم مرغ از هم جدا شود و با شکرمخلوط شود با همزن دستی هم می‌زنیم. بعد ماست و بکینگ پودر و نمک میوه و وانیل و اسانس و روغن را اضافه کرده و هم می‌زنیم . در مرحله بعد آرد را که الک شده اضافه می‌کنیم اما نیاید خمیر آماده شده را زیاد به هم زدن به قدری هم زده شود که آرد به خوبی و به صورت صاف در آن مخلوط شود . این کیک را اگر زیاد به هم بزنیم سفت مس شود . در مرحله آخر کاسه‌های یزدی که کپسولی داخل آن قرار دادیم را به اندازه ای که یک سوم آنها خالی باشد مواد آماده را داخل آنها می‌ریزیم و روی آن را کنجد می‌ریزم . و در فر قرار می‌دهیم.
درجه حرارت فر ۲۳۰ درجه سانتی گراد و مدت زمان پخت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه است.

1527 کیک یزدی

1528 کیک یزدی

1529 کیک یزدی

1530 کیک یزدی

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    کیک یزدی خیلی خوشمزه هست و بهتره با چایی و یا شیر داغ میل کنید
    من همیشه از این کیک سفارش میدم

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    حداکثر سایز عکس : 2 مگابایت.