بلیط هواپیما تور خارجی

کوفته ماهى مومغ ( ساردين ) قشم

2017-11-09

سر و پولک ماهى ساردين را جدا کرده، شکم آن را خالى مى‌ کنند و در آب نمک و زردچوبه مى‌ جو شانند. بعد از جوشيدن پوست و استخوان آن را جدا مى‌ کنند. ماهى پخته شده را کاملاً له مى‌ کنند و آب آن را مى‌ گيرند. مقدارى فلفل، ادويه و سبزى (گشنيز و شويد) نمک، تخم‌ مرغ، سيب‌ زمينى آب‌ پز و فلفل سبز به آن اضافه مى‌ کنند. از پياز خرد شده کمتر استفاده مى‌ شود زيرا پياز باعث مى‌شود هنگام سرخ شدن مواد از هم بپاشند. بعد از مخلوط کردن کامل مواد آن را به صورت دايره‌ هاى کوچک در روغن داغ پهن مى‌کنند تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن کامل می توان این غذای لذیذ را با کمی رب انار سرو کرد.

کوفته ماهى مومغ ( ساردين ) قشم

PDFPrint

پربازدیدترین ها:
جاجیگا تور

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)