بلیط هواپیما سوئیت تبریز

کوفته ماهى مومغ ( ساردين ) قشم

۱۷ آبان ۱۳۹۶

سر و پولک ماهى ساردين را جدا کرده، شکم آن را خالى مى‌ کنند و در آب نمک و زردچوبه مى‌ جو شانند. بعد از جوشيدن پوست و استخوان آن را جدا مى‌ کنند. ماهى پخته شده را کاملاً له مى‌ کنند و آب آن را مى‌ گيرند. مقدارى فلفل، ادويه و سبزى (گشنيز و شويد) نمک، تخم‌ مرغ، سيب‌ زمينى آب‌ پز و فلفل سبز به آن اضافه مى‌ کنند. از پياز خرد شده کمتر استفاده مى‌ شود زيرا پياز باعث مى‌شود هنگام سرخ شدن مواد از هم بپاشند. بعد از مخلوط کردن کامل مواد آن را به صورت دايره‌ هاى کوچک در روغن داغ پهن مى‌کنند تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن کامل می توان این غذای لذیذ را با کمی رب انار سرو کرد.

کوفته ماهى مومغ ( ساردين ) قشم

 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    یه طعم تندی به خصوصی داره بیشترین چیزی که اونو خوشمزه میکنه سیب زمینی و گشنیزه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    من این غذا رو خوردم ،شکلش شبیه به فلافل هست ولی مزش کاملا متفاوته و خیلی خوشمزه هست

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • محمد

    نخوردم ولی باید خوشمزه باشه..حتما امتحانش میکنم

    ۲۱ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *