بلیط هواپیما تور خارجی

کوفته ماهى مومغ ( ساردین ) قشم

تاریخ انتشار : ۱۸ آبان, ۱۳۹۶ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۱۷ آبان ۱۳۹۶

سر و پولک ماهى ساردین را جدا کرده، شکم آن را خالى مى‌ کنند و در آب نمک و زردچوبه مى‌ جو شانند. بعد از جوشیدن پوست و استخوان آن را جدا مى‌ کنند. ماهى پخته شده را کاملاً له مى‌ کنند و آب آن را مى‌ گیرند. مقدارى فلفل، ادویه و سبزى (گشنیز و شوید) نمک، تخم‌ مرغ، سیب‌ زمینى آب‌ پز و فلفل سبز به آن اضافه مى‌ کنند. از پیاز خرد شده کمتر استفاده مى‌ شود زیرا پیاز باعث مى‌شود هنگام سرخ شدن مواد از هم بپاشند. بعد از مخلوط کردن کامل مواد آن را به صورت دایره‌ هاى کوچک در روغن داغ پهن مى‌کنند تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن کامل می توان این غذای لذیذ را با کمی رب انار سرو کرد.

کوفته ماهى مومغ ( ساردين ) قشم

PDFPrint

پربازدیدترین ها:
سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    من این غذا رو خوردم ،شکلش شبیه به فلافل هست ولی مزش کاملا متفاوته و خیلی خوشمزه هست

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۲:۴۸:۳۴ پاسخ دادن
  • محمد

    نخوردم ولی باید خوشمزه باشه..حتما امتحانش میکنم

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۳:۳۰:۱۱ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *