سر و پولک ماهی ساردین را جدا کرده، شکم آن را خالی می کنند و در آب نمک و زردچوبه می جو شانند. بعد از جوشیدن پوست و استخوان آن را جدا می کنند. ماهی پخته شده را کاملاً له می کنند و آب آن را می گیرند. مقداری فلفل، ادویه و سبزی (گشنیز و شوید) نمک، تخم مرغ، سیب زمینی آب پز و فلفل سبز به آن اضافه می کنند. از پیاز خرد شده کمتر استفاده می شود زیرا پیاز باعث میشود هنگام سرخ شدن مواد از هم بپاشند. بعد از مخلوط کردن کامل مواد آن را به صورت دایره های کوچک در روغن داغ پهن میکنند تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن کامل می توان این غذای لذیذ را با کمی رب انار سرو کرد.
آدرس روی نقشه :
آب و هوای شهر قشم
دمای فعلی : 35 درجه سانتیگراد
وضعیت آب و هوا : آسمان صاف
پیشبینی آب و هوا برای 5 روز آینده
شنبه - ۱۴۰۴/۰۳/۲۴ > دما : 33 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف
یکشنبه - ۱۴۰۴/۰۳/۲۵ > دما : 33 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف
دوشنبه - ۱۴۰۴/۰۳/۲۶ > دما : 34 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف
سه شنبه - ۱۴۰۴/۰۳/۲۷ > دما : 33 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف
چهارشنبه - ۱۴۰۴/۰۳/۲۸ > دما : 31 درجه سانتیگراد، وضعیت : آسمان صاف
دیدگاه ها :
*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.
بسیاربسیارلذیذ ، از اون طعمهای نوستالژی ما
۲۶ خرداد, ۱۴۰۰
یه طعم تندی به خصوصی داره بیشترین چیزی که اونو خوشمزه میکنه سیب زمینی و گشنیزه
۱۰ اسفند, ۱۳۹۷
من این غذا رو خوردم ،شکلش شبیه به فلافل هست ولی مزش کاملا متفاوته و خیلی خوشمزه هست
۹ بهمن, ۱۳۹۷
نخوردم ولی باید خوشمزه باشه..حتما امتحانش میکنم
۲۱ دی, ۱۳۹۷
مطالب مرتبط :