سلام دوستان، سیری در ایران با یک دستور خوشمزه اومده که شاید تا حالا درست نکرده باشین، در راستای تصمیم اخیر مبنی بر کامل کردن آرشیو کوفته های سایت این کوفته خوشمزه را درست کردیم و بهتون پیشنهاد میکنم که درستش کنید و از طعم جدیدش لذت ببرین. در ادامه برای طرز تهیه با سیری در ایران همراه باشید
مواد لازم برای کوفته شوید باقلا
برنج:یک لیوان
شوید خرد شده:۱۰۰ گرم
پیاز:۲ عدد
تخم مرغ:۳ عدد
گوشت چرخ شده:۳۵۰ گرم
زرد چوبه نمک و فلفل:به میزان لازم
باقلا:یک پیمانه
آبلیمو:۲ قاشق غذاخوری
روغن:به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیمپز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک استفاده میکنید. چهار قاشق کفایت میکند. اگر شوید تازه بود تقریبا یک لیوان میشود.
برنج نیمپز و باقلا و شوید را با نمک و فلفل و زردچوبه و نصف پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید و تخممرغها را یکییکی شکسته و به همراه گوشت چرخکرده به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
بقیه پیازها را خرد و در روغن سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و سه لیوان آب اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.
از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در دست گلوله کنید و داخل آب در حال جوش بیندازید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و بگذارید با حرارت ملایم کوفتهها پخته شود.
در نهایت آبلیمو را اضافه کنید و وقتی آب آن تبخیر و کوفتهها پخته شد، در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک تازه از مهمانان خود و اعضای خانواده پذیرایی کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته شویدباقلا
کوفته شویدباقلا جزو دلمه و کوفته میباشدزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد .
کوفته شویدباقلا را می توانید در وعده نهار –شام–سروکنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری –افطار–میلکرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
نظر کاربران :
به نظر میاد خیلی خوشمزه باشه اینقد دلم میخواد غذاهایی که باقلا داره بخورم ولی متاسفانه حساسیت دارم
کوفته شوید خیلی خوشمزه است من خیلی این غذا رو دوست دارم ممنون از طرز تهیه که گذاشتید فقط لطف کنید بگید چه کار کنیم کوفته ها باز نشه من دوبار درست کردم کوفته ها باز شد
شوید باقلا رو با ماهیچه هم میتونید درست کنید. ماهیچه رو جدا بپزید و آخر سر که برنجتون رو با مواد یعنی شوید و باقلا مخلوط کردین بزارین وسط برنج