رزرو هتل ایران بوم گردی

کلوچه زابلی

زمان مطالعه : 2 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۳۱ فروردین ۱۳۹۶

کلوچه خرمایی یکی از شیرینی های مخصوص و محلی مردم سیستان (زابل) میباشد که از سال های قدیم تا به امروز در بین سیستانیها پخت آن رواج داشته و دارد . کلوچه زابلی در ماه اسفند پخت شده و در ایام نوروز مورد استفاده و پذیرایی برای میهمانان قرار می گیرد که البته در سالهای جدید این شیرینی در تمام فصول سال پخت شده و در نانوایی ها و مرکز پخت مخصوص این شیرینی یافت می شود . بعضی از این کلوچه ها خرمایی و بعضی نیز بدون خرما میباشد که مواد لازم برای تهیه کلوچه محلی خرمایی : آرد -روغن-خمیر مایه -سیاه دانه و رازیانه و خرما می باشد همچنین قدیم این کلوچه در تنور پخت می شد اما امروزه در تنور گازی و یا فر پخت می شود .

 کلوچه زابلی

 کلوچه زابلی

 کلوچه زابلی

 کلوچه زابلی

 کلوچه زابلی

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

هتل های وان ترکیه تراول ماگ
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جاباما سایت ویلا و اقامتگاه آنلاین