فهرست
- ویزای کار استرالیا، یک گام بلند برای اقامت در این کشور
- ویزای سرمایه گذاری در استرالیا
- دستهبندی کلی انواع ویزای کار استرالیا
- کسب ویزای کار استرالیا از طریق دسته اول
- کسب ویزای کار استرالیا از طریق دسته دوم
- کسب ویزای کار استرالیا از طریق دسته سوم
- کسب ویزای کار استرالیا از طریق دسته چهارم
- همین حالا برای گرفتن این ویزا اقدام کنید
ویزای کار استرالیا، یک گام بلند برای اقامت در این کشور
استرالیا کشوری پهناور با فرصتهای شغلی فراوان است که بسیاری از افراد آن را به عنوان مقصد مهاجرتی خود انتخاب میکنند. روشهای مختلفی برای مهاجرت به استرالیا و اقامت در این کشور وجود دارد؛ روشهایی مثل مهاجرت تحصیلی، مهاجرت به واسطه سرمایهگذاری و یا اخذ ویزای کار استرالیا . با توجه به نیاز کشور استرالیا به افراد متخصص در زمینههای تخصصی و شرایط مناسب کار در این کشور، بسیاری از افراد اخذ ویزای کار در استرالیا را به عنوان روش مهاجرت به این کشور انتخاب میکنند.
اگر فکر اخذ ویزای کار استرالیا به ذهن شما خطور کرده است، باید بدانید که اولین قدمی که باید در این راه بردارید این است که از یک مرجع خدمات جامع مهاجرت به استرالیا کمک گرفته و از یک وکیل رسمی مهاجرت استرالیا مشاوره بگیرید تا شرایط خود را برای اخذ ویزا و اقامت در این کشور محک بزنید. ویزاپیک یکی از شرکتهای معتبر و حرفهای در زمینه اخذ ویزاهای مختلف است که به صورت تخصصی در زمینه مهاجرت به استرالیا فعالیت میکند. بنابراین اگر مهاجرت به کشور استرالیا را با عنوان یکی از گزینهها برای آینده خود در نظر گرفتهاید، مشاوره با کارشناسان خبره ویزاپیک به شما کمک خواهد کرد بهترین تصمیم را برای آینده خود و خانوادهتان بگیرید.
ویزای سرمایه گذاری در استرالیا
ویزای سرمایه گذاری استرالیا یک ویزای ۴ سال و ۳ ماهه است. با دریافت ویزای سرمایه گذاري استرالیا شما ابتدا وارد استرالیا می شوید، سپس باید در طول مدت ویزای خود، ۲ سال کسب و کاری را راه اندازی کنید. از این ۲ سال کسب و کار فقط یک سال آن مهم تر است. باید یک سال ۲ کارمند داشته باشید، ۳۰۰ هزار دلار فروش کنید، و ۲۰۰ هزار دلار استرالیا پول وارد بیزینس خود کرده باشید. همین ۳ شرط کافی است تا بتوانید اقامت خود را دریافت کنید.
دستهبندی کلی انواع ویزای کار استرالیا
بسیاری از مؤسسههای مهاجرتی، انواع ویزای کار استرالیا را به دو دسته تقسیم میکنند: ویزای بدون کارفرما و ویزای با کارفرما. ما در مؤسسه مهاجرتی ویزاپیک، انواع ویزای کار استرالیا را به چهار دسته تقسیم میکنیم تا بتوانید شرایط خود را برای مهاجرت به این کشور به صورت دقیقتری مورد بررسی قرار دهید:
• دسته اول – ویزای کار با امتیاز شماری، بدون کارفرما: این دسته خود به سه نوع ویزای ۱۸۹، ویزای ۱۹۰ و ویزای ۴۹۱ استرالیا تقسیم میشود و برای پذیرفته شدن طبق این روش، نیاز به کسب مقدار مشخصی امتیاز دارید
• دسته دوم – ویزای کار مخصوص دانشگاه تهران و امیر کبیر: ویزای کاری که در این دسته قرار میگیرد، تحت عنوان ویزای ۴۷۶ استرالیا شناخته میشود و برای اینکه بتوانید در این زمینه اقدام کنید، باید مدرک مهندسی خود را از یکی از دانشگاههای یاد شده دریافت کرده باشید
• دسته سوم- داشتن کارفرما از استرالیا: سه عنوان ویزای ۴۸۲ استرالیا، ویزای ۱۸۶ استرالیا و ویزای داما در این دسته جای میگیرند
• دسته چهارم- اخذ ویزای کار استرالیا به واسطه تحصیل در این کشور: ویزای ۴۸۵ استرالیا در این گروه جای میگیرد

کسب ویزای کار استرالیا از طریق دسته اول
همان طور که در قسمت قبل گفته شد، این دسته خود شامل ویزای ۴۹۱ استرالیا، ویزای ۱۸۹ استرالیا و ویزای ۱۹۰ استرالیا میشود. این دسته از ویزاها تحت عنوان ویزاهای مهارتی شناخته میشوند و برای اخذ آنها نیازی به داشتن کارفرما نخواهید داشت. به طور خلاصه برای اخذ این نوع از ویزای کار استرالیا باید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
• ابتدا باید بر اساس مدرک تحصیلی و رشته کاری خود، یک رشته را از میان رشتههای کاری مورد نیاز در استرالیا انتخاب کنید. در قدم بعدی، باید مدارک خود را معادل سازی کنید که به آن اسسمنت مدارک کاری و تحصیلی میگویند
• پس از معادل سازی مدارک، در قدم بعد باید نمره زبان قابل قبولی از آزمونهای IELTS و یا PTE دریافت کنید. اگر از قبل دارای مدارکی در این دو آزمون هستید که چه بهتر، اگر نه بهتر است هرچه زودتر زبانآموزی را شروع کرده و تلاش کنید نمره قابل قبولی کسب کنید
• بعد از وارد کردن اطلاعات در سایت مربوطه، امتیاز شده در سیستم امتیازبندی استرالیا ثبت میشود
• در مرحله بعد باید به دنبال دریافت دعوت نامه بر اساس ویزاهای ۴۹۱، ۱۸۹ یا ۱۹۰ بروید
• پس از این که دعوتنامه را دریافت کردید، پرونده خود را ثبت نموده و منتظر خواهید ماند تا ویزای خود را دریافت کنید
• در نهایت پس از طی شدن زمان لازم برای این کار و گذراندن مراحل اداری، ویزای کار استرالیا را دریافت خواهید کرد
جالب است بدانید که با دریافت ویزای ۱۸۹ یا ۱۹۰، از اقامت دائم در استرالیا برخوردار خواهید شد. اما اگر ویزای ۴۹۱ دریافت کنید، باید در ۵ سال آینده حداقل ۳ سال را مشغول به کار در استرالیا باشید تا بتوانید ویزای کار خود را به اقامت دائم در این کشور زیبا و پیشرفته تبدیل کنید.
کسب ویزای کار استرالیا از طریق دسته دوم
این دسته از ویزای کار، که آن را با نام ویزای ۴۷۶ میشناسند، برای آن دسته از فارغ التحصیلان رشتههای مهندسی دانشگاههای تهران و امیر کبیر مناسب است که سن آنها کمتر از ۳۱ سال بوده و از فارغ التحصیلی آنها بیش از ۲ سال نگذشته باشد. همچنین برای اخذ ویزای کار از این طریق، علاوه بر شرایط گفته شده، باید نمره آیلتس اورال ۶ آکادمیک یا جنرال نیز داشته باشید. با داشتن این شرایط، میتوانید ویزای ۱۸ ماهه ۴۷۶ را اخذ کنید. با اتمام دوره ۱۸ ماهه نیاز خواهید داشت که با تغییر ویزای خود و اقدام برای سایر ویزاها، اقامت خود در کشور استرالیا را تمدید کنید.
پیش از اقدام برای اخذ ویزا از این طریق، بهتر است با یک مشاور خبره در امور مهاجرت به استرالیا مشورت کنید. چرا که در صورتی که در ویزای خود به مشکل برخورد کنید، امکان اصلاح موارد و تغییر پرونده خود را نخواهید داشت و بعدها پشیمان خواهید شد. بنابراین توصیه ما به شما این است که پیش از هرگونه اقدامی در این زمینه، با کارشناسان و وکلای خبره ویزاپیک برای اخذ ویزای کار استرالیا مشورت کنید.
کسب ویزای کار استرالیا از طریق دسته سوم
برای اخذ ویزای کار از این طریق، باید یک کارفرمای استرالیایی پیدا کنید که به نوعی اسپانسر شما شده و برای مهاجرت شما به کشور استرالیا، برای شما دعوتنامه بفرستد. اخذ ویزای کار از این طریق بسیار دشوار میباشد و به سختی قابل انجام است. با پیدا کردن یک کارفرمای استرالیایی، میتوانید برای دریافت سه نوع ویزای زیر اقدام کنید:
• ویزای ۱۸۶ استرالیا که اقامت دائم را برای شما به دنبال دارد
• ویزای ۴۸۲ استرالیا که اقامت ۲ تا ۴ ساله را شامل میشود
• ویزای داما که بسته به شرایط و نوع آن، اقامتهای متفاوتی را برای فرد مهاجر به دنبال خواهد داشت
کسب ویزای کار استرالیا از طریق دسته چهارم
اگر تحصیلات دانشگاهی خود را در کشور استرالیا انجام داده باشید، بسته به مقطع تحصیلی خود ویزای ۱۸ ماهه تا ۴ ساله به شما تعلق خواهد گرفت. این ویزا که آن را با نام ویزای ۴۸۵ میشناسند، یک ویزای موقت محسوب میشود که به شما این فرصت را میدهد که به دنبال اخذ نوع دیگری از ویزا برای اقامت دائم در کشور استرالیا باشید.
همین حالا برای گرفتن این ویزا اقدام کنید
استرالیا کشوری است که به نسبت مساحت خود، جمعیت کمی در آن ساکن هستند. به همین دلیل شرایط متنوعی برای اخذ ویزای کار استرالیا و اقامت در این کشور برای اتباع کشورهای دیگر وجود دارد که به سادگی میتوانید از آنها استفاده کنید.
اگر علاقهمند به بررسی شرایط خود برای اخذ ویزای کار از این کشور هستید، وکلا و کارشناسان خبره ویزاپیک همواره آماده ارائه خدمات مشاورهای به شما هستند تا با تشریح شرایط، به شما در تصمیمگیری برای آینده خود و خانوادهتان کمک کنند.
دیدگاه ها :
*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.