رزرو هتل ایران بوم گردی

هلی آش

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۳ دی ۱۳۹۳

هلی آش یا هل آش غذای محلی استان گلستان است.

برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را می‌پزند. سپس آب آن را بیشتر کرده و سبزی و برنج را داخل آن می‌ریزند. بعد از آن که کمی پخته شد، بر حسب سلیقه شخصی کمی کدو به آن اضافه می‌کنند. پس از آن گوجه سبز (هلی) و کمی شکر داخل آن می‌ریزند. بعد از اینکه آش جا افتاد، به آن پیاز داغ اضافه می‌کنند.

ash هلی آش

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

هتل های وان ترکیه
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جاباما