بلیط هواپیما

نان توموشی

تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد, ۱۳۹۷

قشم علاوه بر جاهای دیدنی زیادی که دارد غذاها و نانهای خوش خوراکی دارد البته باید توجه داشته باشید که اکثر غذاهای قشمی فلفل فراوان دارد . در این مطلب طرز تهیه نان خوشمزه ای با عنوان نان تو موشی را به شما ارائه می دهیم .
آموزش تهیه نان رِحتَه (نان توموشی) ؛ البته این نان در استان هرمزگان با نامهای متفاوتی نیز شناخته میشود . مانند : لیتک ، توموشی ، نون تاوَه … امیدوارم از این آموزش بهره ببرید
آرد را در ظرفی ریخته و کمکم آب به آن اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم تا زمانی که خمیر نسبتا روانی به دست آید (چون این نان معمولا با مهیاوه (مهوه) یا سوراغ خورده میشود ، به همین دلیل در آن ترجیحاً از نمک استفاده نمیکنیم) . سپس تابه را گرم کرده و کمی چرب میکنیم و مقداری از خمیر را روی آن قرار میدهیم و آن را به وسیلهی دست (اگر وارد نیستید این کار را با دست انجام ندهید) و یا با جسم دیگری (مانند کاردک) به صورت دایره وار پهن میکنیم تا به وسط تابه برسیم . باید دقت کنید چون خمیر روان است ، باید با قطر بسیار کمی آن را پهن کنید . سپس اضافی خمیر را برداشته و به ظرف بازمیگردانیم و روی آن مقداری مهیاوه یا سوراغ با قاشق می ریزیم . اگر می خواهید نان شما تخم مرغی باشد می توانید تخم مرغ از قبل زده شده را هنگام پختن روی آن بمالید و مهیاوه و یا سوراغ را اضافه کنید . سپس منتظر میمانیم تا خمیر بپزد (که به دلیل قطر کم خیلی طول نمیکشد) و بعد خمیر را با یک کاردک از اطراف جدا میکنیم و در ظرف میگذاریم اندکی روغن روی آن میپاشیم و سرو میکنیم .

نان توموشی

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:
PDFPrint

سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    نون خیلی خوشمزه ایه من واقعا خوشم اومد تاره کلی هم خریدم اوردم همراه خودم

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۷:۲۸:۵۶ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    نان‌های محلی این استان که در شهرهای مختلف با نام‌های متفاوتی پخت می‌شوند نان کولوکو، توموشی، ریخته، پکاره ،بالاتاوه ای و فتیر است

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۷:۰۶:۴۹ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    متشکرم سیری در ایرانهای عزیز، من خیلی دنبال این نان گشتم چون اسم اصلیش رو نمی دونستم
    متشکرم
    نان نازک و بسیار خوشمزه ای است مخصوصا با تخم مرغ عااااالیست

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۶:۰۰:۰۸ پاسخ دادن
  • جلیل

    مهیاوه جانم نه مهیابه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۹:۳۶:۵۲ پاسخ دادن
  • محمد

    نان توموشی یک نون محلی است توی بیشتر شهرهای استان هرمزگان مشهوره و طرفدارهای زیادی داره…وقتی نون روی تابه درحال پختن است با مایعی بنام سوراغ یا میابه مریزن روش،وبعداز یک دو دقه بر میدارن…حتما با ابلیمو نوش جان کنید

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۳:۰۴:۲۰ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *