رزرو هتل
۱۱ خرداد ۱۳۹۵

مسجد سلجوقی خبیص

اشتراک گذاری

این بنا در قسمت جنوبی شهرستان شهداد کنونی و میانه ویرانه های شهر خبیص قدیم در شرق کرمان واقع گردیده و از آثار دوره سلجوقی است . این مسجد به صورت ویرانه درآمده و تنها دیوارها و بخش هایی از پوشش طاق و گنبد آن و و همچنین آثاری از محراب گچی شبستان به جای مانده است ( سال ۱۳۵۰ ) بنای مسجد به طول و عرض ۲۶/۲۵*۱۴/۵ متر مشتمل بر شبستان ، صحن و حیاط خلوت ، تماماً از خشت ساخته شده است .

از هموطنان عزیز ساکن شهداد تقاضا می شود در صورت داشتن تصاویری از مسجد سلجوقی خبیص قدیم آنرا از طریق ایمیل (info@seeiran.ir) برای ما ارسال نمایند.

see223 مسجد سلجوقی خبیص از هموطنان عزیز ساکن شهداد تقاضا می شود در صورت داشتن تصاویری از مسجد سلجوقی خبیص قدیم آنرا از طریق ایمیل (info@seeiran.ir) برای ما ارسال نمایند.

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / 5. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما.

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

آدرس روی نقشه :

 

دیدگاه ها :

*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حداکثر حجم فایل : 2 مگابایت. فرمت های مجاز : image, video. Drop files here