جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

ماش و قمری اصفهان

تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۳

ماش و قمری یکی دیگر از غذای سنتی اصفهان است که در اینجا با طرز تهیه آن آشنا می شویم .

ماش و قمری1 ماش و قمری اصفهان

مواد لازم :

گوشت گردن یا دنده و قلوه گاه گوسفندی ۵۰۰ گرم
سبزی ( تره – جعفری – شنبلیله – کمی شوید – ترخون – نعنا – مرزه )
قمری متوسط دو عدد
ماش یک پیمانه
برنج ½ پیمانه
پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه

طرز تهیه :

یک عدد پیاز را خلال کرده کمی تفت میدهیم . زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کرده یعد از اینکه بوی خامی زردچوبه گرفته شد گوشت را اضافه میکنیم و همراه با پیاز تفت میدهیم . ۲-۳ لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا گوشت بپزد.

قمری را پوست گرفته به تکه های کوچکتری تقسیم میکنیم سپس با سبزی و ماش و برنج میپزیم.

میتوان از ابتدا همه مواد را با هم در ظرف بزرگتری پخت. بعد از پخت ، آب آن را جدا کرده و مخلوط سبزی و گوشت و ماش و برنج را با گوشت کوب میکوبیم .

روی آن را با فلفل سیاه و پیاز داغ تزئین و سرو میکنیم.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 4 میانگین: 2.5]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *