رزرو هتل ایران بوم گردی

فالوده شیرازی

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۶ مرداد ۱۳۹۳

مواد لازم:

آب= نیم لیتر

شکر= یک و نیم پیمانه

گلاب =یک چهارم پیمانه

(رشته برنجی های چینی( قابل ذکر اینکه این رشته ها در تمام سوپر مارکت ها یافت می‌شود

طرز تهیه:
آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملا حل شود و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می‌کند و کمی‌کشدار می‌شود. اگر می‌خواهیدظرف را در فریزر بگذارید بهتر است از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشود با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی این روش بهتر است.
رشته های چینی را توی آب جوش می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می‌پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی‌هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش برود.
بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در می‌آوریم و با قاشق بهم می‌زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشد شروع به هم زدن می‌کنیم.

فالوده شما حاضر است.
نکته:اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می‌ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشد. پس حتما بگذارید خوب بپزد

falodeh-shirazi-farsi-l فالوده شیرازی

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

هتل های وان ترکیه تراول ماگ
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    فالوده شيرازي از شهرت زيادي در كل ايران برخوردار است اما جالب است بدانيد نوع ديگري از فالوده مختص كرمان است كه در آن نشاسته به صورت دانه هاي ريز در شربت فالوده شناور است.

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    بهترین و خوشمزه ترین فالوده در ایران فالوده شیراز هست من در استان یزد و استان کرمان هم فالوده خوردم اصلا مثل فالوده شیراز نبود.فالوده شیرازی رو فقط با ابلیمو میل کنید

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    جاباما سایت ویلا و اقامتگاه آنلاین