بلیط هواپیما سوئیت تبریز

طرز تهیه ۱۰ املت خوشمزه ایرانی

زمان مطالعه : 13 دقیقه
۲۲ آبان ۱۳۹۹

املت در ایران طرفدار زیادی دارد بسیاری از غذاخوری های سنتی ایران به دلیل املت های خوشمزه شان معروفند . از بین املت ها ،املت گوجه فرنگی ، املت اسفناج و نهایتا املت ایتالیایی و فرانسوی بیشتر شناخته شده اند . املت فقط ایرانی نیست املت فراانسوی با سه تخم مرغ و خامه در وسط و املت آمریکایی که معمولا برای شام سرو می‌شود بسیار مشهور هستند. در ایران هم املت های خوشمزه ای داریم که ۱۰ املت خوشمزه ایرانی را در این مطلب جمع آوری کرده ایم تا با تنوع در پخت این غذا لذت خوردن آن چند برابر شود .

املت ایرانی

املت گوجه فرنگی و تخم مرغ

املت در ایران بخصوص در بین آقایان بسیار طرفدار دارد و شبیه یک سبک زندگی ست . معروفترین املت های ایرانی املت گوجه فرنگی و تخم مرغ است که همه جا از رستوران و قهوه خانه تا مهمانی و صبح روزهای تعطیل طبخ می شود . معمولا املت را در وعده صبحانه میل می کنند ، اما حقیقت این است که املت برای ناهار و شام هم همیشه اولین گزینه دم دستی ایرانی‌هاست، حتی وقتی مهمان خودمانی دارند.

مواد لازم برای ۲ نفر

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
گوجه رسیده و درشت: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
کره یا روغن مایع: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پیاز در صورت تمایل ۱ عدد

طرز تهیه

در تهیه این املت اگر دوست داشتید می توانید یک پیاز یا سیر را سرخ کنید .برای تهیه املت فوق‌العاده خوشمزه با گوجه فرنگی و رب ابتدا در یک ماهیتابه متوسط کره یا روغن و بهتر است که ترکیبی از هر دو را داغ کنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا طعم و بوی خامی رب گرفته شود. گوجه فرنگی‌های خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود. حدود ۱۰ دقیقه زمان برای این کار لازم است. وقتی که ترکیب رب و گوجه فرنگی به یک سس غلیظ تبدیل شد تخم مرغ‌ها را یکی یکی در آن بشکنید و کمی صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تخم مرغ‌ها را هم بزنید و با سس گوجه خوب مخلوط کنید. وقتی که تخم مرغ‌ها سرخ شد (مراقب باشید حالت کیک پیدا نکند) املت شما حاضر است. املت گوجه فرنگی را با نان سنگک یا بربری و پیاز و ترشی و سبزی خوردن میل کنید.

املت نرگسی اسفناج یا املت تخم مرغ و اسفناج

نرگسی اسفناج یکی از قدیمی‌ترین، مقوی‌ترین و ساده‌ترین غذاهای ایرانی است که در سال‌های اخیر در رستوران‌هایی که صبحانه‌های لوکس سرو می‌کنند با کمی تفاوت به املت اسفناج هم مشهور شده است.

املت ایرانی

مواد لازم برای ۲ نفر

تخم مرغ متوسط: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد نگینی خرد شده
سیر: ۱ حبه رنده شده
اسفناج: ۵۰ گرم خرد شده
شکر: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
روغن مایع یا روغن زیتون: به مقدار لازم

طرز تهیه

نرگسی اسفناج یا املت اسفناج یک املت حرفه‌ای و بسیار مقوی است. در یک ماهیتابه متوسط روغن را داغ کنید. پیاز را تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. بوی سیر که بلند شد اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید تا اسفناج نرم شود اما رنگش تغییر نکند (حدود ۵ دقیقه کافی است). شکر، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی در ماهیتابه بشکنید و سفیده تخم مرغ کمی خودش را گرفت به آرامی هم بزنید ولی زیاد مخلوط نکنید که بافت تخم مرغ به هم نریزد. زرده تخم مرغ باید در املت نرگسی اسفناج نباید زیاد سفت شود و باید حالت عسلی داشته باشد.
نرگسی اسفناج به خاطر ترکیب مواد املت پر از خواص مفید برای بدن است. نرگسی اسفناج را برخی با رب انار، گردو، قارچ، پنیر پیتزا، عدس و … هم درست می‌کنند هم طرز تهیه سنتی و کلاسیک نرگسی اسفناج به همین ترتیبی هست که گفته شد.

املت ایرانی

طرز تهیه املت قیساوا

املت قیساوا یک املت با اصالت ترکی یا به عبارت دیگر املت سنتی تبریزی و ارومیه‌ای است. املت قیساوا را هم با میوه‌های خشک مثل زردآلو یا همان قیسی درست می‌کنند و هم با خرما و طبیعتا یک وعده غذای مقوی و حسابی سیر کننده است. وزستانی‌ها هم شبیه این املت را با شیره خرما و گاهی هم با خرما درست می‌کنند و به خاطر طبع گرمی که دارد بیشتر در فصول سرد ساد آن را میل می‌کنند. این املت به املت خرما و دارچین هم مشهور است.

مواد لازم برای ۲ نفر
تخم مرغ درشت: ۲ عدد
خرما: ۱۰ عدد
کره: ۲۵ گرم
گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: نوک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: نوک قاشق چایخوری
نمک: نوک انگشت

طرز تهیه

هسته خرماها را بگیرد و هر کدام را چهار قسمت کنید. در یک ماهیتابه کره را گرم کنید و خرما را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. گردو، دارچین و پودر زنجبیل را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. در یک کاسه تخم مرغ‌ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند. کمی نمک اضافه کنید و تخم مرغ‌ها را به سایر مواد ماهیتابه اضافه کنید. صبر کنید کمی تخم مرغ خودش را بگیرد و سپس به آرامی هم بزنید. در املت قیساوا هم باید سفیده خودش را بگیرد، زرده تخم مرغ زیاد هم زده نباشد و حالت عسلی داشته باشد. در پایان پخت در صورت دلخواه کمی دارچین روی املت بپاشید.

قیساوا

املت گیلانی پنیر برشته

املت گیلانی پنیر برشته در حقیقت یک صبحانه خوشمزه با پنیر سرخ شده است به همراه تخم مرغ. املت پنیر برشته را با انواع پنیر از لبنه و فتا تا وابیج درست می‌کنند.

مواد لازم برای ۲ نفر

پنیر فتا: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر: ۱ حبه رنده شده
گشنیر خشک: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ½ قاشق چایخوری
کره: ۳۰ گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

طرز تهیه این املت خوشمزه و حرفه‌ای ایرانی هم بسیار ساده است. در یک ماهیتابه متوسط کره را گرم کنید. پنیر فتا را خرد کنید و در ماهیتابه بریزید و هم بزنید تا کاملا نرم و ذوب شود. در این فاصله تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید. زردچوبه را به پنیر و کره اضافه کنید و هم بزنید. کمی بعد سیر را اضافه کنید. بوی سیر که بلند شد تخم مرغ‌های هم زده شده را اضافه کنید. حسابی ترکیب را هم بزنید تا پنیر و تخم مرغ کاملا با هم مخلوط شوند. گشنیر خشک، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز حدود ۷ دقیقه ترکیب را هم بزنید تا خوب جا بیفتد.

املت ایرانی

املت مرغانه انار یا املت تخم مرغ و انار

مرغانه انار یک املت با ریشه شمالی با اصالت مازندرانی و گیلانی است که از ترکیب تخم مرغ و دانه انار ترش و شیرین درست می‌شود.

مواد لازم برای ۲ نفر

کره: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز قرمز: ۱ عدد متوسط و نگینی خرد شده
سیر: ۱ حبه رنده شده یا له شده
انار دانه شده: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد درشت
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه

در یک ماهیتابه متوسط کره را گرم کنید. پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر را اضافه کنید. وقتی بوی سیر بلند شد دانه انار تازه را اضافه کنید و حدود ۷ دقیقه روی شعله ملایم گاز هم بزنید تا آب دانه‌ها مقداری گرفته شود. سپس تخم مرغ‌ها را مستقیم روی دانه‌های انار بشکنید. اجازه دهید کمی سفید خودش را بگیرد و سپس زرده را مقداری باز کنید و هم بزنید. نمک املت را هم اندازه کنید. زرده این املت باید عسلی باشد و سفیده هم باید خودش را بگیرد.

املت ایرانی

املت سوسیس تخم مرغ

املت سوسیس تخم مرغ املت خوشمزه محبوب جوانان است. املت سوسیس تخم مرغ را به صورت ساده یا با گوجه فرنگی و گاهی هم با رب و برخی هم با پنیر پیتزا درست می‌کنند. اما نوع ساده املت سوسیس تخم مرغ بیشتر مرسوم است.

مواد لازم برای ۲ نفر

تخم مرغ: ۲ عدد
سوسیس آلمانی: ۱ عدد بزرگ (از ۲ عدد سوسیس کوکتل هم می‌توانید استفاده کنید)
کره یا روغن زیتون: به مقدارلازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

سوسیس‌ها را گرد برش بزنید. در یک ماهیتابه متوسط کره را گرم کنید و سوسیس‌ها را روی شعله ملایم گاز سرخ کنید. وقتی دو طرف سوسیس‌ها طلایی شد، دو عدد تخم مرغ را روی سوسیس‌ها بشکنید. اجازه دهید سفیده تخم مرغ خودش را بگیرد و زرده را کمی هم بزنید. زرده تخم مرغ در این املت باید عسلی باشد و خیلی هم نخورده باشد.

املت ایرانی

املت پیاز

املت پیاز، املت پیاز و فلفل دلمه‌ای یا املت پیازچه از جمله غذاهای معروف استان‌های جنوبی ایران به خصوص استان کرمان است. طعم پیاز کاراملی شده در این املت فوق‌العاده است.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز متوسط: ۲ عدد
تخم مرغ درشت: ۲ عدد
روغن زیتون یا روغن مایع: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

پیازها را خلالی خرد کنید. در یک ماهیتابه متوسط روغن را گرم کنید و پیازها را تفت دهید تا حسابی طلایی و کاراملیزه شوند. تخم مرغ‌ها را روی پیازها بشکنید و صبر کنید تا سفیده خودش را بگیرد. نمک و فلفل را اضافه کنید. زرده این املت باید درسته باشد پس چند دقیقه درب ماهیتابه را بگذارید اما مراقب باشید که زرده‌ها سفت نشوند.

املت ایرانی

املت ورقه بادمجان

املت ورقه بادمجان هم یک املت شمالی خوشمزه با ریشه گیلانی است.

مواد لازم برای ۲ نفر

بادمجان: ۱ عدد متوسط
تخم مرغ درشت: ۲ عدد
روغن زیتون یا روغن مایع: به مقدار لازم
کره: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

بادمجان‌ شسته شده را با پوست ورقه ورقه کنید. ضخامت هر ورقه باید ۱ سانتی‌متر باشد. روی بادمجان‌ها را با برش روغن بمالید و در فر و در دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه گریل کنید. در یک کاسه تخم مرغ‌ها را خوب هم بزنید و به آن‌ها نمک و فلفل اضافه کنید. در یک ماهیتابه متوسط کره بریزید و روی شعله ملایم گاز گرم کنید. قبل از اینکه کره آب شود بادمجان‌ها را کف ماهیتابه و اطراف کره بچینید و ترکیب تخم مرغ را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا تخم مرغ خودش را بگیرد.

املت ایرانی

املت شاپوری

املت شاپوری در واقع شبیه صبحانه انگلیسی است، ترکیب لوبیا گرم یا همان لوبیا چیتی با املت. املت شاپوری بیشتر در گیلان و به خصوص در شهرهای لاهیجان و بندرانزلی پرطرفدار است.

مواد لازم برای ۲ نفر

لوبیا چیتی پخته: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
تخم مرغ: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا کره: به مقدار دلخواه
آب نارنج یا آب لیمو: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

یک املت فوق‌العاده خوشمزه قهوه‌خانه‌ای. برای درست کردن املت شاپوری ابتدا باید املت را به همان صورت املت گوجه فرنگی درست کنید. لوبیا چیتی را هم از قبل بپزید. سپس در ماهیتابه‌ای که املت را درست کرده‌اید، املت را کنار بزنید و لوبیا چیتی پخته شده را هم در کنار املت بگذارید. به این ترتیب یک طرف ماهیتابه املت داریم و یک طرف دیگر خوراک لوبیا گرم یا خوراک لوبیا چیتی. روی لوبیا چیتی آب نارنج یا آب لیموترش بریزید.

املت ایرانی

املت تره کوهی

در منطقه چهار محال و بختیاری به خاطر وفور گیاه تره کوهی انواع غذا با این سبزی خوش عطر طبخ می‌شود. اما تره کوهی در چه غذاهایی استفاده می‌شود؟ انواع پلو و دمپخت و املت.

مواد لازم برای ۲ نفر

پیازچه: ۴ عدد نگینی خرد شده
تره کوهی خشک شده: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
تخم مرغ متوسط: ۲ عدد
روغن زیتون یا کره: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

تره کوهی خشک شده را به مدت ۵ دقیقه در مقداری آب خیس کنید تا نرم شود، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. در یک ماهیتابه متوسط مقداری کره یا روغن زیتون بریزید و روی شعله ملایم گاز گرم کنید. پیازچه‌های نگینی خرد شده را در ماهیتابه بریزید تا تفت بخورند و نرم شوند. وقتی رنگ پیازچه‌ها طلایی شد، تره کوهی را اضافه کنید. تخم مرغ‌ها را یکی یکی در ماهیتابه و روی پیازچه و تره کوهی بشکنید و صبر کنید تا سفید تخم مرغ خوب خودش را بگیرد. نمک و فلفل را هم اضافه کنید. زرده این املت باید نرم و عسلی باشد.

املت ایرانی

خواص تخم مرغ

 تقویت سیستم ایمنی

اضافه کردن تخم مرغ به رژیم غذایی روزانه می تواند به بدن شما در مبارزه با عفونت های مختلف، ویروس ها و بیماری ها کمک کند. یک تخم مرغ بزرگ حاوی حدود یک چهارم از مصرف روزانه سلنیوم است که یک ماده مغذی است که به سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند و هورمون تیروئید را تنظیم می کند.اضافه کردن تخم مرغ به رژیم غذایی بچه ها نیز می تواند بسیار مفید باشد زیرا کودکان و نوجوانان سلنیوم را به میزان زیاد دریافت نمی کنند و این می تواند منجر به بیماری هایی مانند بیماری کیهان و بیماری کازین بک شود. شرایطی که قلب، استخوان ها و مفاصل را هدف قرار می دهد.

 مصرف کلسترول خوب

در بدن کلسترول خوب (HDL) و بد (LDL) وجود دارد. ممکن است فکر کنید که کسی که با مشکلات کلسترول مواجه می شود به طور کامل باید از هر نوع چربی دور باشد. اما واقعیت این است که دوز سالم کلسترول خوب در رژیم غذایی روزانه می تواند به کاهش کلسترول بد کمک کند.هر تخم مرغ حاوی حدود ۲۱۲ میلی گرم کلسترول است، و خبر خوب این است که این به طور عمده به افزایش کلسترول HDL کمک می کند. بنابراین، حتی اگر مسائل مربوط به کلسترول را داشته باشید، تخم مرغ به شما کمک می کند.

 سلامت بهتر قلب

کلسترول LDL بد است، همه ما این را می دانیم. اما دانشمندان طی تحقیقات بیشتری متوجه شده اند که انواع مختلفی وجود دارد حتی در کلسترول LDL، به ویژه مربوط به اندازه ذرات. تحقیقات نشان می دهد که ذرات بزرگتر کلسترول LDL خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را از ذرات LDL کوچکتر کمتر می کند. حتی اگر تخم مرغ باعث افزایش LDL کلسترول در برخی افراد شود، اندازه ذرات LDL موجود از کوچک به بزرگ می رود.

تخم مرغ

 سوخت برای بدن

غذا سوخت برای بدن است، به همین دلیل شما باید از کیفیت آن مراقبت کنید، درست همانطور که در مورد کیفیت سوختی که به وسیله نقلیه خود میزنید، مراقب هستید.یک تخم مرغ تنها حاوی حدود ۱۵٪ از مصرف توصیه شده روزانه ریبوفلاوین، همچنین به عنوان ویتامین B2 شناخته می شود. همه ویتامین های B به بدن کمک می کنند که غذا را به سوخت تبدیل کند، به همین خاطر انرژی را به شما می دهد.

 بهبود مو و پوست

نه تنها تخم غنی از ویتامین B2، بلکه ویتامین B5 و B12 نیز دارند. ویتامین B-complex نیز به تغذیه و حفظ پوست، مو، چشم و کبد سالم کمک می کند. آنها دارای پروتئین بالا هستند که باعث می شود موهای شما سالم و قوی باشند. تخم مرغ همچنین حاوی بیوتین، نوع خاصی از ویتامین B است که به رشد مو کمک می کند.

خوردن تخم مرغ ها به طور مرتب می تواند پوست شما را لطیف و ملایم کند. این به این دلیل است که تخم مرغ باعث افزایش سطح خون لوتئین و زاکسنتین می شود که کمک می کند به بهبود کشش پوست و مبارزه با آفتاب سوختگی و همچنین به تنظیم توابع سیستم عصبی کمک می کند.

از مغز شما محافظت می کند

تخم مرغ فقط برای بدن شما سوخت نیست، بلکه برای مغز شما سوخت می باشد. بنابراین، اضافه کردن تخم مرغ به برنامه صبحانه شما ممکن است به شما کمک کند تا تمرکز بیشتری داشته باشید.تخم مرغ حاوی مواد مغذی ضروری به نام کولین است که یک عنصر از غشای سلولی است و برای تولید استیل کولین، انتقال دهنده عصبی ضروری است. گفته شده است که در حفظ حافظه بهتر و تشویق ارتباط موثر میان سلول های مغزی ضروری است.با توجه به تحقیقات انجام شده، کمبود کولین می تواند منجر به اختلالات خاصی در عصبی و کاهش عملکرد شناختی شود.تخم مرغ همچنین حاوی بیوتین، نوع خاصی از ویتامین B است که به رشد مو کمک می کند

اسید آمین اساسی

بدن ۱۱ نوع اسیدهای آمینه را به خود اختصاص می دهد، اما به مجموع ۲۰ اسید آمینه ضروری نیاز دارد که به شما کمک می کند انرژی خود را حفظ کنید و همچنین سیستم ایمنی بدن، ماهیچه ها، پوست و موی شما را سالم نگه دارید.تخم مرغ دارای ۹ اسیدامینه میباشد این اسید آمینه عبارتند از: هیستیدین، ایزولوسین، لوسین، لیسین، متیونین، فنیل آلانین، ترئونین، تریپتوفان و والین. تخم مرغ علاوه بر حاوی اسید آمینه ضروری، منبع غنی از سه اسید آمینه غیر ضروری به نام آلانین، آسپارتیک اسید و اسید گلوتامیک هستند.

سلامت روان بهتر

کمبود اسید آمینه با مشکلات روانی مانند استرس، اضطراب و افسردگی مرتبط است. اسیدهای آمینه باعث تقویت سروتونین در سیستم عصبی فرد می شوند، که این امر باعث می شود که احساس خوشحالی کنید. تخم مرغ حاوی ۹ نوع اسید آمینه است (۱۲ اگر غیر ضروری را در نظر بگیریم) و به همین دلیل است که خوردن آنها نه تنها باعث خوشحالی بدن شما می شود، بلکه ذهن شما نیز می شود.

بنابراین، اگر شما کسی را می شناسید که در افسردگی بسر می برد یا اخیرا احساس ناراحتی کرده است، آنها را تشویق به صبحانه ای پر از تخم مرغ کنید.

جلوگیری از اختلالات بینایی

علت اصلی اختلال بینایی یا نابینایی در سالمندان می تواند به وخامت ماکولا و آب مروارید مربوط باشد. زرده تخم مرغ حاوی لوتئین و زاکسنتین، دو آنتی اکسیدان هستند که نقش مهمی در کمک به جلوگیری از این مشکلات دارند. در حالی که سبزیجات سبز برگ مانند اسفناج، کلم بروکلی و کلم نیز دارای این آنتی اکسیدان ها هستند، تحقیقات می گوید بدن انسان قادر به جذب لوتئین از تخم مرغ بهتر و سریعتر از این سبزیجات است.کمبود اسید آمینه با مشکلات روانی مانند استرس، اضطراب و افسردگی مرتبط است

 دندان ها و استخوان های سالم

همانطور که همه ما می دانیم، کلسیم یکی از مهم ترین عناصر کمک به سلامت استخوان است، اما واقعیت کمتر شناخته شده این است که ویتامین D نیز بسیار مهم است. و شیر تنها منبع خوبی از کلسیم در اطراف نیست!تخم مرغ غنی از ویتامین D هستند، و در واقع یکی از چند منبع طبیعی آن است. ویتامین D به بدن در جذب کلسیم، که در حفظ استخوان ها و دندان های قوی ضروری است، کمک می کند، همچنین نقش مهمی در سلامت قلب و کولون و همچنین افزایش متابولیسم دارد.تخم مرغ همچنین حاوی گوگرد است که به ایجاد کلاژن کمک می کند. و از آنجا که ۶۵ درصد از استخوان های ما از کلاژن معدنی تشکیل شده است، این قطعا یک چیز خوب است. مقدار بالای گوگرد در تخم مرغ نیز برای حفظ مو و ناخن مفید است.

گرسنگی خود را تقویت کنید و کمتر بخورید

تخم مرغ نه تنها یک منبع عالی از بسیاری از مواد مغذی ضروری است، بلکه به علت میزان بالای پروتئین در بدن، تاثیر جالبی بر بدن دارند. محققان نتیجه گرفته اند که یک رژیم غذایی معمولی از غذاهایی با پروتئین بالا میتواند بر اشتها تأثیر بگذارد، بنابراین باعث می شود که شما بیشتر بخورید. غذاهای حاوی پروتئین نیز به عنوان یک میان وعده سریع و به عنوان یک غذای ضروری برای خوردن غذا در نظر گرفته شده است. تخم مرغ در مقایسه با سایر انواع پروتئین بسیار بهتر است. در حقیقت، آنها یک نمره عالی از ۱۰۰ را دریافت می کنند!

 کاهش وزن و چربی

وقتی تخم مرغ می خورید بیشتر احساس سیری می کنید، این به این معنی است که شما به خوردن غذا پایان می دهید و بنابراین چربی و وزن را از دست می دهید. به همین دلیل است که تخم مرغ علاوه بر برنامه صبحانه خود، هنگامی که سعی در کاهش وزن دارید، به ویژه از طریق ورزش، مفید است. تخم مرغ به شما انرژی با تمام ویتامین ها و مواد معدنی که شما نیاز دارید می دهد در حالی که مصرف مواد غذایی شما کاهش می یابد.

 

 

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *